312.FSC - The Traitors 🗡

Pa bilo je toga i u nasoj verziji sinoc, mada mi nije bilo bas najjasnije ko su oni ljudi, delovalo je kao da ih ovi poznaju, ali nije ih bilo u prethodnim epizodama?!?!?!

Ja sinoc dok sam gledao:

tenor.gif

1. Ko ti deluje kao da previše pažljivo bira šta govori?
Detektivka. Toliko pažljivo da se uplete i na kraju nisi siguran šta je rekla.
2. Ko je trenutno najveća misterija za tebe?
Marko. Ne čak ni misterija u smislu da mislim da mulja, nego nisam igrala ništa s njim ovog tipa pa ne znam kako razmišlja. Možda ciljano upada s random one linerima da nam bude zabavan, a možda je i iskreno lud (navijam za ovo drugo, pls budi lud 🤞).
3. Šta ti je sumnjivije: igrač koji stalno optužuje druge ili igrač koji gotovo nikoga ne optužuje?
Ne mora da bude optužba, ali oni koji makar ne iznesu način na koji razmišljaju dok tražimo neku logiku su ili zaverenici ili dosadni ljudi i jako loši odani, a ne volimo ni jedne ni druge.
4. Da moraš da provedeš 24h zatvoren u sobi sa jednim učesnikom ove igre, ko bi to bio?
Ako mogu i ispali, s Filhom. Mučila bih ga dok ne prizna s kim radi.
5. Na koga sumnjaš da je regrutovani zaverenik?
Tbh prvo se trudim da skontam ko bi mogao da bude og zaverenik. Regrutovani bi mogao da bude Destry ako je og zavereniku trebala pomoć nekog iskusnijeg i pouzdanog, ali ostajem pri tome da bi bila užasna odluka izabrati igrače koji su po difoltu sumnjivi (Destry, Poki, ja, možda Ro).
6. Bonus pitanje: Čiji muzički FSC ukus ti najviše leži od preostalih učesnika?
Poki i Ro.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back