312.FSC - The Traitors 🗡

Baš to što je Destry rekao.

A kad smo kod Destryja više nas ne ubeđuje da nije zaverenik. Sumnjivo ili ne? 🤔

Zaverenik sam. Izglasajte me da vam vidim face! (Citat iz jučerašnje epizode)

@Pokahontas slažem se. I može biti bilo ko ali eto ja da sam zaverenik ti bi bio moj pik za regrutovanje jer i čak i da sumnjaju ljudi na tebe ti ćeš se snaći. Kao što upravo to i radiš.

Laprdalo sam ja previše da ne bih bio sumnjiv u nekom skorijem trenutku (kao npr sad), nemam nadljudske moći da se branim od svega, tek smo krenuli. Mislim da bi to bio brda rizičan izbor za nekoga ko je zaverenik trenutno.

2. Da li bi pre glasao protiv osobe koja ćuti ili osobe koja se previše nameće u raspravama? Zašto?
Eh pa sad, ako baš moram birati između ta dva ekstrema, onda prije za osobu koja puno priča jer da, tim putem može (ne)uspješno skretati pažnju sa sebe ili pokušati se prikazati suprotno od dodijeljene uloge.
2. Da li bi pre glasao protiv osobe koja ćuti ili osobe koja se previše nameće u raspravama? Zašto?
Ogromna doza navalentnosti dolazi sa dosta taktičarenja, ne bih imala neku dilemu, iako znate kako kažu, i iz mire 100 đavola vire.
Prije bi glasao za osobu koja se previše nameće, šutljivost mi nije nužno automatski sumnjiva stvar, nametljivost ima više šanse da mi upali alarm, ali naravno da ne treba potpuno ni pretjeranu šutljivost ignorirat
Marko, Detektivka i Ro me ne bi sigurno birali po ovome, Kričr da me bira je očigledno i bila bi prva meta na glasanju ako bih ispao (i viceversa, ako bi ona ja), Gavran bi bio baš mudonjski potez da me je birao s obzirom da sam se nametao (a i ne verujem da bi se odlučio na taj rizik), jedino eto Vax ostaje da me izabrao, a mislim da i to otpada u poslednje dve strane lol

jer je ovo usledilo faktički ni iz čega i nismo imali jednu igru makar u kojoj bismo se konkretno pokazali
Pa to je ceo show fakticki😄 Sumnja se na ljude ni iz cega pogotovo na pocetku. Sto imaju vise sezona to vise dodavaju neke nacine da pomognu odanima, ali uglavnom je sve dosta random u nekim trenucima. Meni je show genijalan i pored toga. Britanska verzija je najbolja za one koje zele da gledaju, a amerikaci su sad poceli sezonu gde imaju "normalne" ljude po prvi put i za sad je izaslo 4 epizoda, umesto reality zvezde (bice i to, sa njima se trenutno snima sezona koja ce izaci na prolece valjda)

Pokimon počeo boldati imena ko zaverenik Filji.

Da ne budem prosta, pametnom dosta 🚬
ne pušim pljuge, prešao sam na snus (kad baš moram)

rekao si da sumnjaš u one koji više pričaju, to skraćuje na tri osobe (kričerku, destrija i mene). realno glupa logika za biranje ko je sumnjiv, ono da si zaverenik i koknuli ti drugara veća je šansa da si manji od makovog zrna

što ti nisi npr?

ne pušim pljuge, prešao sam na snus (kad baš moram)

rekao si da sumnjaš u one koji više pričaju, to skraćuje na tri osobe (kričerku, destrija i mene). realno glupa logika za biranje ko je sumnjiv, ono da si zaverenik i koknuli ti drugara veća je šansa da si manji od makovog zrna

što ti nisi npr?
Oprostite, mozete li ponoviti pitanje?

Ma do sledećeg glasanja ćete i zaboraviti ko vam je sumnjiv bio 😆

Ko ubedi najviše preostalih forumaša da prijave pesmu (od onih koji su uzeli zadatak) dobija ŠTIT!!! 👀⚔️
šala je ali da, treba skrenuti pažnju xd

4. Da moraš da provedeš 24h zatvoren u sobi sa jednim učesnikom ove igre, ko bi to bio?

Creature. Izbacila bi me kroz prozor posle prvog sata i vikala bi - napolje mizogeni stvore!
Ne bi se desilo, odbila bih da uđem u sobu. 😌

Ne mogu da garantujem da grešite, ali meni nema nikakve logike da bi neko regrutovao osobe koje su dobro muljale u forumskom Survivoru. Izabereš Pokija, Roa ili mene i pustiš nas da se (možda uspešno) odbranimo od napada. Zašto bi to uopšte radio i rizikovao ako možeš da izabereš nekoga ko prolazi ispod radara i nema ni potrebu da se brani?

1. Ko ti deluje kao da previše pažljivo bira šta govori?
Gavran možda

2. Ko je trenutno najveća misterija za tebe?
Vax jer nije baš puno mišljenja iznio zasad čini mi se

3. Šta ti je sumnjivije: igrač koji stalno optužuje druge ili igrač koji gotovo nikoga ne optužuje?
Igrač koji gotovo nikoga ne optužuje

4. Da moraš da provedeš 24h zatvoren u sobi sa jednim učesnikom ove igre, ko bi to bio?
Poky, uvijek ima neki alkohol uz sebe 🥃

5. Na koga sumnjaš da je regrutovani zaverenik?
Netko na koga je malo ljudi posumnjalo, to bi barem imalo smisla ovako na prvu u mojoj glavi, ali opet sve ovisi o osobi koja je regrutirala

6. Bonus pitanje: Čiji muzički FSC ukus ti najviše leži od preostalih učesnika?
Lakše bi mi bilo odgovorit čiji mi muzički ukus najmanje leži s obzirom na ponuđene, tu bi ko iz topa odgovorio Gavran! Prestani mi bojat pjesme u žuto na semaforu! A ovako pa vjerojatno Destry i Poky su mi najsličniji

Ne bi se desilo, odbila bih da uđem u sobu. 😌

Ne mogu da garantujem da grešite, ali meni nema nikakve logike da bi neko regrutovao osobe koje su dobro muljale u forumskom Survivoru. Izabereš Pokija, Roa ili mene i pustiš nas da se (možda uspešno) odbranimo od napada. Zašto bi to uopšte radio i rizikovao ako možeš da izabereš nekoga ko prolazi ispod radara i nema ni potrebu da se brani?
Slažem se. Samo s ovom regrutacijom poenta je da može biti bilo ko drugi zaverenik i to što smo Filhija izbacili na kraju ne vredi ništa nego su zapravo odani izgubili više nego što su dobili. Uklonili smo jednog zaverenika a Dežurni nama uklonio jednog odanog.

Ja za sad samo gledam da vidim ko je to promenio ponašanje ako su ga promenili.

6. Bonus pitanje: Čiji muzički FSC ukus ti najviše leži od preostalih učesnika?
Lakše bi mi bilo odgovorit čiji mi muzički ukus najmanje leži s obzirom na ponuđene, tu bi ko iz topa odgovorio Gavran! Prestani mi bojat pjesme u žuto na semaforu! A ovako pa vjerojatno Destry i Poky su mi najsličniji

Nema brige, Ro. Od sad samo crveno 🤣

Ae kad sam se već izlogorejisao da iznesem neko svoje stanovište, pa ćemo vidimo. Neću više mnogo da laprdam pošto sam već sumnjiv, nek se drugi malo igraju istrošili smo socijalni kapacitet. Ako budem ubiVen znate gde da gledate!!

Prvi zaverenik ne verujem da su Marko, Destri ili Ro, glasali za Filhu prvu rundu, a šanse su male i za Vaxa (za koga je Filha), mada sva četvorica su opasni igrači pa crv sumnje postoji da su išli na muda u prvoj partiji i glasali za saigrača računajući na to da ga neće izbaciti iako ga glasaju. Svakako, šanse za njih četvoricu su manje nego za ostale.

Dodatno, Kričr i Filha se dobro znaju, oboje imaju iskustva i prate i mislim, po nekoj logici, da ih Dežurni ne bi upario pa i ona otpada.

Ostaju Gavran i Detektivka, imalo bi mi smisla da budu upareni sa Filhom kao manje očekivan duo. Za oboje bi bile najveće šanse da su izabrali Destrija u drugom krugu ovako laički gledano zato što su najbolji sa njime i zato što je kvalitetan igrač. Gavran je glasao za Marka (koji po ovome gore izgleda da nije sumnjiv), a Detektivka za Kričerku, što iz ove vizure ne izgledaju kao glasovi za nekog sumnjivog.

Mislim, ipak, da je Gavran bio taj koji je zaverenik pre biranja novog pošto je sve vreme bio prisutan, nije se oglašavao osim kad je neko drugi optužen pa da skoči na taj klejm (kao npr za mene sad kad me Destri optužio).

E sad, s obzirom da je Gavran optužio Destrija da je pomalo sumnjiv moguće:
a) da igraju duplu igru i pokušavaju da izbace jednog od dvojice da bi drugi bio očišćen do kraja.
b) Gavran ipak nije birao Destrija nego nekog drugog, verovatno ko je imao manje glasova i ne baca sumnju na sebe (verovatno i nekog ko je generalno ćutljiviji da ne baca pozornost na sebe, tako bar mislim da bi razmišljao). Tu može biti bilo ko odozgo osim kričerke, već pomenutog Destrija i mene.

Tako da, tl dr, mislim da je najveća šansa da je Gavran prvi zaverenik, a ako je birao nekoga da je okvirno 50-50 da je taj neko Destri. Naravno, sve pada u vodu ako je neko od ovih gorepomenutih glasao za Filhu kao svog saigrača zaverenika, ali su šanse male.

Last edited:
312.FSC - The Traitors 🗡
Back