312.FSC - The Traitors 🗡

Slažem se. Samo s ovom regrutacijom poenta je da može biti bilo ko drugi zaverenik i to što smo Filhija izbacili na kraju ne vredi ništa nego su zapravo odani izgubili više nego što su dobili. Uklonili smo jednog zaverenika a Dežurni nama uklonio jednog odanog.

Ja za sad samo gledam da vidim ko je to promenio ponašanje ako su ga promenili.
Teško skontati ko je promenio ponašanje kad polovina posmatra i ćuti. 😂

1. Ko ti deluje kao da previše pažljivo bira šta govori?

Nekako dok sedimo za stolom i posmatram vas, rekla bih da je Ro dosta povučeniji trenutno u odnosu na neka njegova predašnja pojavljivanja u sličnim konceptima, što nužno ne mora ništa da znači, ali je sasvim dovoljno da probudi i tračak sumnje ,koji je za zaverenika i više nego dovoljan.

2. Ko je trenutno najveća misterija za tebe?

Jesmo došli do Agata Kristi momenta? Ne bih rekla, kulminacija tek treba da se desi. Mislim da je svako u toku jučerašnjeg dana dao onoliko koliko je trebalo da da, nije mi ostalo prostora da razmišljam o nekim dodatnim scenarijima, da me neko pitao pre par meseci, rekla bih Vaks, sad mi pak treba još malo vremena.

3. Šta ti je sumnjivije: igrač koji stalno optužuje druge ili igrač koji gotovo nikoga ne optužuje?

Jedno ne isključuje drugo. Prejaka buka nam ne da prostora da mislimo, posebno posle popodnevnog ručka kad padne pritisak, sa druge strane, preterana pasivnost je još veći znak pitanja, u smislu što bih već očekivala od Gavrana da uperi prstom u nekog, ali možda sam previše ambiciozna.

4. Da moraš da provedeš 24h zatvoren u sobi sa jednim učesnikom ove igre, ko bi to bio?
Provela bih vreme sa nekim od koga mogu da izvučem najviše informacija, sve počinje a i završava naravno sa Markom.

5. Na koga sumnjaš da je regrutovani zaverenik?
Pokahontas

6. Bonus pitanje: Čiji muzički FSC ukus ti najviše leži od preostalih učesnika?
Kome dajem najviše dvanestica tokom godine? Nema dileme da je to Ro.

@Marko - sve počinje i završava se sa tobom?

Avatar The Last Airbender GIF by NETFLIX

Jel imamo i večeru ili samo ručak? 🙏@Dežurni

Nekako dok sedimo za stolom i posmatram vas, rekla bih da je Ro dosta povučeniji trenutno u odnosu na neka njegova predašnja pojavljivanja u sličnim konceptima
Ne sjećam se ni prije da sam bio nešto brbljav, mislim da je to samo moja osobnost da govorim samo kad imam nešto (po mom mišljenju 😭) pametno za reći ili kad imam neku foru xD

Ae kad sam se već izlogorejisao da iznesem neko svoje stanovište, pa ćemo vidimo. Neću više mnogo da laprdam pošto sam već sumnjiv, nek se drugi malo igraju istrošili smo socijalni kapacitet. Ako budem ubiVen znate gde da gledate!!

Prvi zaverenik ne verujem da su Marko, Destri ili Ro, glasali za Filhu prvu rundu, a šanse su male i za Vaxa (za koga je Filha), mada sva četvorica su opasni igrači pa crv sumnje postoji da su išli na muda u prvoj partiji i glasali za saigrača računajući na to da ga neće izbaciti iako ga glasaju. Svakako, šanse za njih četvoricu su manje nego za ostale.

Dodatno, Kričr i Filha se dobro znaju, oboje imaju iskustva i prate i mislim, po nekoj logici, da ih Dežurni ne bi upario pa i ona otpada.

Ostaju Gavran i Detektivka, imalo bi mi smisla da budu upareni sa Filhom kao manje očekivan duo. Za oboje bi bile najveće šanse da su izabrali Destrija u drugom krugu ovako laički gledano zato što su najbolji sa njime i zato što je kvalitetan igrač. Gavran je glasao za Marka (koji po ovome gore izgleda da nije sumnjiv), a Detektivka za Kričerku, što iz ove vizure ne izgledaju kao glasovi za nekog sumnjivog.

Mislim, ipak, da je Gavran bio taj koji je zaverenik pre biranja novog pošto je sve vreme bio prisutan, nije se oglašavao osim kad je neko drugi optužen pa da skoči na taj klejm (kao npr za mene sad kad me Destri optužio).

E sad, s obzirom da je Gavran optužio Destrija da je pomalo sumnjiv moguće:
a) da igraju duplu igru i pokušavaju da izbace jednog od dvojice da bi drugi bio očišćen do kraja.
b) Gavran ipak nije birao Destrija nego nekog drugog, verovatno ko je imao manje glasova i ne baca sumnju na sebe (verovatno i nekog ko je generalno ćutljiviji da ne baca pozornost na sebe, tako bar mislim da bi razmišljao). Tu može biti bilo ko odozgo osim kričerke, već pomenutog Destrija i mene.

Tako da, tl dr, mislim da je najveća šansa da je Gavran prvi zaverenik, a ako je birao nekoga da je okvirno 50-50 da je taj neko Destri. Naravno, sve pada u vodu ako je neko od ovih gorepomenutih glasao za Filhu kao svog saigrača zaverenika, ali su šanse male.
Ne verujem da bi Dežurni uradio nešto dosadno i opasno kao što je sparivanje dve osobe koje su bliske. A takođe ne verujem ni da bi Filha ispao da je bio sparen s nekim sa kim je uigraniji, vrv bi napravili neku strategiju koja čuva oboje i ne bi odleteo zaverenik na prvom glasanju.

Ne verujem da bi Dežurni uradio nešto dosadno i opasno kao što je sparivanje dve osobe koje su bliske. A takođe ne verujem ni da bi Filha ispao da je bio sparen s nekim sa kim je uigraniji, vrv bi napravili neku strategiju koja čuva oboje i ne bi odleteo zaverenik na prvom glasanju.
Odleteo zaverenik jer sam mu ja zasekao krila a Marko i Ro ga dokosurili. :(

@Filhy, videće oni kad pobediš u ovom FSC. Dežurni je rekao da je to prioritet.

Ja se za ovu igru nisam prijavila jer me mrzi da odgovaram i glasam u rokovima, a i ionako bih imala svoje kriterijume u skladu sa profesionalnom deformacijom koja podrazumeva analizu prethodnog lika i dela.

Znate li od koga sam dobila, a i vi, lajkova prilikom predstavljanja pesama?Od Gavrana. Čovek sve pesme lajkuje. Ali, posle sve crveno. Dakle, nije on.

Nije ni mene pa sam na tapetu, šta sam zgrešila bogu i narodu 😔 #Karly #žrtva
Dovodiš neke bezvezne žene da kvare borbeni forumski duh.
Ako nije dovoljan Tutankamonov štit, šaljem pojačanje, pa da vidimo.

Rf9xbYR.gif

Zaverenici su moji zaštitnici. Tako, neka se pripremi Krič. Od nje sam dobila dosta bodova. @Destry, koliko sam ono puta bila kod tebe na FSC-3 isto koliko i kod Pokija. Samo Poky me doveo na FSC i daje više bodova, ali bila bih na oprezu na tvom mestu.
@Ro, jednom bila na njegovom FSC, baš bio dobar, ali jednom je manje od 3, bezbedan si neko vreme.

Vax ima mnogo pobeda u igri Spasi svog favorita, ali on je želeo da bude odan.

Pa jel uopšte ta dva zaverenika znaju međusobno da su zaverenici kada u showu oni saznaju jedni za druge tek kad se okupe da nekog po prvi put ubiju?! Kad su mogli saznati ko je drugi zaverenik osim ako nisu sa nekim privatno pričali i osim ako nisu ovde pravila drugačija.

Pa jel uopšte ta dva zaverenika znaju međusobno da su zaverenici kada u showu oni saznaju jedni za druge tek kad se okupe da nekog po prvi put ubiju?! Kad su mogli saznati ko je drugi zaverenik osim ako nisu sa nekim privatno pričali i osim ako nisu ovde pravila drugačija.
Ovde se ne zna ko pije ko plaća ja to govorim od početka! Sve je ovo jedna zavera Dežurnog da pobedi zaverenik!

Nisam jos procitao zadnje 2-3 strane, ali @Produkcija ubacite nam Paucicu i Anavl u igru.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back