312.FSC - The Traitors 🗡

Nobody ili NikoMkd?
Yes Yes Yes Smile GIF by Brittany Broski

A i vi nasedate na priču da se neko iznervirao kao da nas Dežurni ne plaća da se svađamo i da mu dižemo rejting. Vax sve raskrinkao. Jer razmišlja kao pravi zaverenik.
Razmisljati kao zaverenik =/= biti zaverenik.

Ako još malo kopamo, shvatićemo da smo svi zaverenici a to je Dežurni i hteo da se svi mlatimo 🤣
Vidiš, od svih postova ovde, meni je ovaj najviše SUS! Hoćeš da kažeš da smo svi mi zaverenici jer si ti dobio takav zadatak, pa ako smatraš da smo svi, onda logično, deduktivno moraš biti ti.
Šta imaš da kažeš u svoju odbranu?

Moja teorija je da je Destry sigurno Zaverenik jer ovim opsežnim disertacijama samo potkrepljuje ono što smo pisali u odgovorima vezano uz osobe koje puno pričaju! 😌
Isto razmišljam. 🤨 Najvispreniji je u ovakvim igrama, a istovremeno najviše ima kontakta sa forumašima i najbolje poznaje njihovu psihologiju.
Ako idemo u pravcu da razmišljamo koga bi Dežo odabrao, to bi mogao da bude on kao jak igrač, da bi bilo zanimljivije.
Svojim iskustvom u Survivoru bi to mogao da bude Vax'ildan (podvučeno i podebljano) 😁 , ali možda manje verovatno jer bi bilo preočigledno videti njega u toj ulozi.
Ne bih da sad izbacimo nekoga od nas odanika i da ubeđujem, ali to su moja razmišljanja.

Inače bih eliminisao Detektivku jer je i to suviše očigledno pošto pije krv iz slamčice, ma kakvi!
A ja mislim da Dežo poštuje žene i da im ne bi dodelio ulogu zaverenika, te i Kreatura (možda) otpada (a možda i ne)...

Vidiš, od svih postova ovde, meni je ovaj najviše SUS! Hoćeš da kažeš da smo svi mi zaverenici jer si ti dobio takav zadatak, pa ako smatraš da smo svi, onda logično, deduktivno moraš biti ti.

Isto razmišljam. 🤨 Najvispreniji je u ovakvim igrama, a istovremeno najviše ima kontakta sa forumašima i najbolje poznaje njihovu psihologiju.
Ako idemo u pravcu da razmišljamo koga bi Dežo odabrao, to bi mogao da bude on kao jak igrač, da bi bilo zanimljivije.
Svojim iskustvom u Survivoru bi to mogao da bude Vax'ildan (podvučeno i podebljano) 😁 , ali možda manje verovatno jer bi bilo preočigledno videti njega u toj ulozi.
Ne bih da sad izbacimo nekoga od nas odanika i da ubeđujem, ali to su moja razmišljanja.

Inače bih eliminisao Detektivku jer je i to suviše očigledno pošto pije krv iz slamčice, ma kakvi!
A ja mislim da Dežo poštuje žene i da im ne bi dodelio ulogu zaverenika, te i Kreatura (možda) otpada (a možda i ne)...

Ono što sam rekao i dalje stoji. Ja znam za sebe da sam odan ali će oko mene uvek biti crn oblak i sumnja da li jesam ili nisam :D Tako da i da odlučite da me izglasate ja sam skroz ok s tim pošto smatram da je u ovim okolnostima to skroz legitimna taktika. Ja već imam sumnje na neke ovde ali to je sve samo onaj gut feeling.

Drago mi je što si se probudio, verovatno te je šok da si zaverenik uspavao 🤣

Glasanje je počelo u 23h 🙏🏻 ⚔️

Što se drugih stvari tiče, prijavljujte FSC pesme ako već niste ili uzmite zadatak, bliži se kraj tj još sutra samo ceo dan i već prekosutra jutru je kraj 🙏🏻😍

Zaverenici su Poky i Filhy. Jedan me pozvao da učestvujem na FSC, drugi dao zahvalnicu jer sam imala jedan bod.Čista zavera protiv kompetitivnog FSC. Plus pametni i milozvučni.

Ali, da Dežurni razmišlja kao ja, ne bih se crvenila na njegovim semaforima. Mada, poslednja dva puta sam bila žuta.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back