Niko.Dal se stvarno neko iznervirao zbog obične, usputne forumske igrice unutar druge forumske igrice?![]()
Dal se stvarno neko iznervirao zbog obične, usputne forumske igrice unutar druge forumske igrice?![]()
Nobody ili NikoMkd?Niko.![]()
Nobody ili NikoMkd?
Razmisljati kao zaverenik =/= biti zaverenik.A i vi nasedate na priču da se neko iznervirao kao da nas Dežurni ne plaća da se svađamo i da mu dižemo rejting. Vax sve raskrinkao. Jer razmišlja kao pravi zaverenik.
Vidiš, od svih postova ovde, meni je ovaj najviše SUS! Hoćeš da kažeš da smo svi mi zaverenici jer si ti dobio takav zadatak, pa ako smatraš da smo svi, onda logično, deduktivno moraš biti ti.Ako još malo kopamo, shvatićemo da smo svi zaverenici a to je Dežurni i hteo da se svi mlatimo![]()
Isto razmišljam.Moja teorija je da je Destry sigurno Zaverenik jer ovim opsežnim disertacijama samo potkrepljuje ono što smo pisali u odgovorima vezano uz osobe koje puno pričaju!![]()
Iz kog pokusaja?
Vidiš, od svih postova ovde, meni je ovaj najviše SUS! Hoćeš da kažeš da smo svi mi zaverenici jer si ti dobio takav zadatak, pa ako smatraš da smo svi, onda logično, deduktivno moraš biti ti.
Šta imaš da kažeš u svoju odbranu?
Isto razmišljam.Najvispreniji je u ovakvim igrama, a istovremeno najviše ima kontakta sa forumašima i najbolje poznaje njihovu psihologiju.
Ako idemo u pravcu da razmišljamo koga bi Dežo odabrao, to bi mogao da bude on kao jak igrač, da bi bilo zanimljivije.
Svojim iskustvom u Survivoru bi to mogao da bude Vax'ildan (podvučeno i podebljano), ali možda manje verovatno jer bi bilo preočigledno videti njega u toj ulozi.
Ne bih da sad izbacimo nekoga od nas odanika i da ubeđujem, ali to su moja razmišljanja.
Inače bih eliminisao Detektivku jer je i to suviše očigledno pošto pije krv iz slamčice, ma kakvi!
A ja mislim da Dežo poštuje žene i da im ne bi dodelio ulogu zaverenika, te i Kreatura (možda) otpada (a možda i ne)...
Vidiš, od svih postova ovde, meni je ovaj najviše SUS! Hoćeš da kažeš da smo svi mi zaverenici jer si ti dobio takav zadatak, pa ako smatraš da smo svi, onda logično, deduktivno moraš biti ti.
Šta imaš da kažeš u svoju odbranu?
Pa još nismo zavrtili, Zavereniče!Iz kog pokusaja?
A ja mislim da Dežo poštuje žene za razliku od Destrija!
Da li me to sto sam slep diskvalifikuje kao potencijalnog zaverenika?Pa još nismo zavrtili, Zavereniče!