Pokahontas
Ekspert
Pa napiši što nisi, daj neki argument kao npr što sam ja, tako funkcioniRa igra. Od kmeke nema leba.
Jasno i glasno!Točno + pretočno! U životu je važno biti direktan u životu.![]()
Naglasi još koji put da si odan, možda oni Karla fanovi još jedini to nisu skapirali
na pitanje ćeš odgovor dobiti naknadno![]()
Apropo ovome, svidja mi se tvoj komentar za moju pesmu, bez obzira da li ce biti poena ili ne (verovatno nece biti). Ako ne zaboravim, ukoliko ne prodjem u finalu ispravicu jednu stvar koju si napisala, ili ako udjem u finale, pa nakon finala. A mislim da pesma realno zasluzuje finale.manje priče o igrici
View attachment 47033
Druge dve opcije su i dalje u igri pa glasajteKada bi otprilike zainteresovanim ljudima najviše odgovaralo da organizujemo Slušanje polufinala??? Ostavite reakciju na post u skladu sa vašim izborom, prvi dan je za 1.pf a drugi za 2.pf
Večeras (petak) / Subota
Subota / Nedelja
Nedelja / Ponedeljak![]()
Pobednik kao utešnu nagradu bira poziciju u FSC finalu ako prođe u njegaa pošto nisam čula da pobednik osvaja ni kartu za bazen onda ne vidim ni kakvu će ličnu korist imati.
Pošto sam ja ispucala svoju kvotu finala ,više bi mi značila karta za bazen. Ja sam svoju popularnost stekla poslednjim mestom u polufinalu tako da kome treba ta utešna izdajem mu licence to kill sve uz pesmuPobednik kao utešnu nagradu bira poziciju u FSC finalu ako prođe u njega![]()
Glasanje u igri počinje! Srećno i budite pametni!budite slobodni da iznosite svoja mišljenja i teorije kao i da se opravdate ako vas neko uzme na zub, a glasanje je od 23h večeras do sutra do 11h!