312.FSC - The Traitors 🗡

Ja ću svoje slutnje izreći kad ću imati dovoljno čvrste argumente, polupanim teorijama da se bavim neću. A onda će mnogima pasti mrak na oči 🤌

IMG_3001.gif

Ali eto, ako nekoga bas zanima moje neko vidjenje stvari:

Mislim da je traitor GalebESC (jbg, bas smo udarili na tebe a) i to nevezano uz njegovo pisanje ovdje, to ne znači apsolutno ništa. Više smatram da je bilo obrnuto od one teorije da njega Dežurni ne bio stavio jer je dobrica. Stoji da je dobrica, ali ovo nije simpozij samaritanaca ili sastanak Greenpeace-a, već veoma turbo okrutna igra. A kolega mu je, po meni, Destry i sad su zato sve ovo tu iscenirali, kao Destry njega proziva i podbada, pa onda Kemiš…
Bojim se da ništa to slučajno nije.

Nadam se da smo bili jasni!

Jeste baš bih ja igrao takvu igru kad sam traitor :D Mnogo logično. Samo što nije :D

To nije dobra igra i ako bih je igrao ispao bih odmah a i ako me izglasate i vidite da nisam zaverenik šta ćeš onda?

Ja znam kome moj glas ide večeras i nemam problem da to kažem javno.

Takođe Marko, samo čisto da znam, u ovoj tvojoj teoriji da li je Gavran od starta bio Traitor pa me regrutovao ili sam ja od starta Traitor i kao izbacio sam Filhija namerno?

Apropo ovome, svidja mi se tvoj komentar za moju pesmu, bez obzira da li ce biti poena ili ne (verovatno nece biti). Ako ne zaboravim, ukoliko ne prodjem u finalu ispravicu jednu stvar koju si napisala, ili ako udjem u finale, pa nakon finala. A mislim da pesma realno zasluzuje finale.

A sto se tice igrice Traitors, koliko sam sad ispratio crno se pise Gavranu. Bice zanimljivo videti kako ce se botbona snaci u nastavku. Bar za sada moze mirno da spava, ali...
Mozda mogu da pretpostavim ko bi mogli biti zaverenici, ali moje misljenje je da publika ne treba da ima uticaja na sto i ostale takmicare, da bi bilo sto verodostojnije. Neko opste komentarisanje na situacije je ok.

Kada bi otprilike zainteresovanim ljudima najviše odgovaralo da organizujemo Slušanje polufinala 🎧 ??? Ostavite reakciju na post u skladu sa vašim izborom, prvi dan je za 1.pf a drugi za 2.pf ⚔️🎶

Večeras (petak) / Subota 👍🏻
Subota / Nedelja 😍

Nedelja / Ponedeljak 🤣
Druge dve opcije su i dalje u igri pa glasajte 🎧🎶

Dežurni je rekao da je rok do 23 poručio da je poželjno da i ja odgovorim zbog upoznavanja na sva pitanja osim o sebi. Pošto ne učestvujem u glasanju i ne mogu biti birana ostavljam vam materijal za čitanje.

1. Koju osobu bi najlakše mogao da zamisliš kao svog saveznika kada bi bio/bila Zaverenik?
Marka. Lepo bi se zabavljali dok raspravljamo da li treba izbaciti po horoskopskom znaku ili po tome da li je neko više spašavao Konstraktu ili Lavinu.
2. Ko bi najlakše mogao da manipuliše većinom i ubedi vas u nešto?
Bilo koja od prisutnih žena
3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?
Ro, ali možda samo nema vremena.
4. Ko ti deluje kao da nešto prećutkuje?
Svi. Ako ja kao najneiskusniji igrač znam da ne treba otkrivati sve karte znaju i ostali.
5. Ko se po tvom mišljenju najviše trudi da izgleda „Odano“?
Gavran
7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:

U igrama nemam ni u kog poverenja i niko ne treba da ima u mene, a pošto nisam čula da pobednik osvaja ni kartu za bazen onda ne vidim ni kakvu će ličnu korist imati. Kako u životu poštujem pravila, poštovaću i u igri. Boldirane smatram borbenijim, a u borbi nekad i pogineš

Detektivka - Creature
Destry94 -
Ro97
Pokahontas - Marko
Creature - Pokahontas
Marko - Destry94
Ro97 -
GavranESC

Pobednik kao utešnu nagradu bira poziciju u FSC finalu ako prođe u njega 😆
Pošto sam ja ispucala svoju kvotu finala ,više bi mi značila karta za bazen. Ja sam svoju popularnost stekla poslednjim mestom u polufinalu tako da kome treba ta utešna izdajem mu licence to kill sve uz pesmu

budite slobodni da iznosite svoja mišljenja i teorije kao i da se opravdate ako vas neko uzme na zub, a glasanje je od 23h večeras do sutra do 11h!
Glasanje u igri počinje! Srećno i budite pametni! ⚔️

I čekamo i još semafora/komentara na FSC pesme!

😍🎧🚦

312.FSC - The Traitors 🗡
Back