312.FSC - The Traitors 🗡

Dobro došli na svečani ručak! 🙏🏻

@creature @Detektivka @Destry94 @GavranESC @Marko @Pokahontas @Ro97
+ @botbona

1000108704.webp

Konačno imamo osobu koja je napustila igricu pod sumnjom da je Zaverenik a kojoj ste ukazali najmanje poverenja! Ta osoba je:

Ovako su izgledali vaši glasovi:

4 glasa je dobio izbačeni igrač
2 glasa je dobio GavranESC

a jedan manjka glas imamo jer Pokahontas nas nije udostojio svojim glasom, ali kako god da je glasao ne bi uticalo na ishod glasanja pa evo rezultata! ⚔️

Marko --> za GavranaESC
Destry94 --> za Marka
Detektivka --> za Marka
GavranESC --> za Marka
Ro97 --> za Marka
Kričr --> za GavranaESC
Pokahontas --> nije stigao glasati

ukoliko želiš možeš se poslednji put obratiti svojim (bivšim) saigračima!

A ono što vas sve zanima, da li je izbačeni bio Zaverenik ili Odani sledi da otkrijemo --> bio je
ZAVERENIK

Kakvi su vam utisci? 🥹⚔️

Last edited:
Ovog puta nećemo deliti tu info, NEK PARANOJA RADI NA MAX, da li je neko nov regrutovan u međuvremenu, da li ipak nije, da li je možda novi igrač dobio tu ulogu sada ili ne... sve je na vama da otkrijete! 😌⚔️ niste ni vi za bacanje čim ste oba puta izbacili Zaverenika! ⚔️

@Marko

kisses feel GIF

Hoću meso da je na stolu za sledeći doručak pošto će mi biti poslednji u ovom društvu. Treba mi energija jer se sad svetim za dvojicu.

I koristim pravo ožalošćenog da postavim sledeća pitanja jer ova što postavlja Dežurni mnogo duga, a odgovori su značajni koliko i na ova pitanja

1. Marija Terezija ili Marija Antoaneta
2. afrička ljubičica ili sijamska mačka
3. Kris Hemsvort ili Liam Hemsfort
4. Seviljski berberin ili Sibirski berberin
5. palačinke ili čizkejk

Odgovori ne mogu da budu oba, nijedno, svejedno. Rok za odgovore dok me ne izbacite.
Takodje meni možete da postavite bilo koje pitanje koje ne liči na pitanja koja postavlja Dežurni.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back