Sve informacije oko pesama, spisak, plejliste itd se nalaze na prvoj stranici, ja sam svoje glasove poslao Ivani, a glasanje u finalu za sve zvanično počinje danas u 14h i traje do nedelje 11.oktobra do 11h! Srećno svima i neka najbolja pesma pobedi!
Spisak učesnika (40):
Aleksa49, AnavI, Anhel, Arsenic, botbona, Choda, cinque, creature, Destry94, Detektivka, Dežurni, djole_, Djole89, dracarys, Endrega, EvroBosna, etica, Filhy, filipdiva, GavranESC, igorrogiESCfan, Ivana, Killy, Lelekovac, Leo Cezar, Lux, Majsta94, Marko, Nije sve tako sivo, Paučica, Pipi, Pokahontas, Replay, Ro97, Shum, Stefix, Stole, Tetsujin, Tinte, Vax'ildan
![]()
View attachment 47128
1. Serena x Giulie - Blestem
2. Orthodox Celts - Star of the county down
3. Ruelle - War of hearts
4. Ashe - Stop the wedding!
5. Papa Roach - Even if it kills me
6. Rat City - Rather be
7. Olivia Dean - Man I need
8. Solence - Monsters in my head
9. Ambre - J'laisse parler
10. Lavina - Fall apart
11. London Grammar - Hell to the liars
12. Stefania - Bliksem
13. Angèle - Dis-le
14. Father of peace - The chaos
15. Lunikk - Miniskirt
16. Jungle - Keep moving
17. Nanul - Au
18. Chandler Leighton - Pretty girl I’ll make you famous
19. Fontaines D.C. - Marianne
20. Kasabian - Nothing better than this
21. Tinashe - Melatonin
22. Almost monday - Better late than never
>>> YT plejlista <<<
Glasanje u finalu:
- od četvrtka 08.10.2026. 14h
- do nedelje 11.10.2026. 11h
Zato me je iznenadilo sto su odabrali Sanju, jer je rekla Jeleni da bi vise volela da bude odana, a nikad ne prave te ljude da bude zaverenici. Evo sad ima jedna takva situacija gde se igrom slucaja u Celebrity UK neko ko je jako zeleo biti odan zavrsio kao zaverenik i jako mu tesko pada (za sad). Bolje da su stavili Ivanu, taman bi imali nekog starijeg medju njima.Potpisujem sve što si rekao. Ovako i ja razmišljam. Neki ljudi preozbiljno shvate svoju ulogu pa misle da to što su odani odjednom ih čini da su iznad zaverenika po nekim moralnim vrednostima a to nikakve veze s vezom nema. Mislim da je produkcija manje više dobro odredila ko bi mogao biti zaverenik jer ovi ostali na primer Ena i Nenad bi se pogubili da su dobili tu ulogu i mislim da im ne bi ležala uopšte. A Mitar mislim da umire u sebi i želeo bi više da je zaverenik nego odan, isto i Vlada. Samo što Vlada ne ide okolo i ne govori ostalima - ako si zaverenik ovo je dobro za tebe, ako si zaverenik molim te zakuni se da bi me zaveo/la
Da, Sanja me je jedina tu začudila i vidi se da se muči i sama kaže da ta uloga nije za nju ali iskreno za sada ona možda ima i najviše šanse da ode daleko ako gledamo samo zaverenike jer koliko god da joj teško pada ova uloga, čini mi se da joj ljudi sve više i više verujuZato me je iznenadilo sto su odabrali Sanju, jer je rekla Jeleni da bi vise volela da bude odana, a nikad ne prave te ljude da bude zaverenici. Evo sad ima jedna takva situacija gde se igrom slucaja u Celebrity UK neko ko je jako zeleo biti odan zavrsio kao zaverenik i jako mu tesko pada (za sad). Bolje da su stavili Ivanu, taman bi imali nekog starijeg medju njima.