312.FSC - The Traitors 🗡

Spisak učesnika (40):
Aleksa49, AnavI, Anhel, Arsenic, botbona, Choda, cinque, creature, Destry94, Detektivka, Dežurni, djole_, Djole89, dracarys, Endrega, EvroBosna, etica, Filhy, filipdiva, GavranESC, igorrogiESCfan, Ivana, Killy, Lelekovac, Leo Cezar, Lux, Majsta94, Marko, Nije sve tako sivo, Paučica, Pipi, Pokahontas, Replay, Ro97, Shum, Stefix, Stole, Tetsujin, Tinte, Vax'ildan

⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️ ⚔️

View attachment 47128

1. Serena x Giulie - Blestem
2. Orthodox Celts - Star of the county down
3. Ruelle - War of hearts
4. Ashe - Stop the wedding!
5. Papa Roach - Even if it kills me
6. Rat City - Rather be
7. Olivia Dean - Man I need
8. Solence - Monsters in my head
9. Ambre - J'laisse parler
10. Lavina - Fall apart
11. London Grammar - Hell to the liars
12. Stefania - Bliksem
13. Angèle - Dis-le
14. Father of peace - The chaos
15. Lunikk - Miniskirt
16. Jungle - Keep moving
17. Nanul - Au
18. Chandler Leighton - Pretty girl I’ll make you famous
19. Fontaines D.C. - Marianne
20. Kasabian - Nothing better than this
21. Tinashe - Melatonin
22. Almost monday - Better late than never

>>> YT plejlista <<<

Glasanje u finalu:

- od četvrtka 08.10.2026. 14h
- do nedelje 11.10.2026. 11h
Sve informacije oko pesama, spisak, plejliste itd se nalaze na prvoj stranici, ja sam svoje glasove poslao Ivani, a glasanje u finalu za sve zvanično počinje danas u 14h i traje do nedelje 11.oktobra do 11h! Srećno svima i neka najbolja pesma pobedi! 🥳🎶⚔️

Ja poslao Tare jer mi je baš premoćna bila kad sam slušao uživo nešto prije same prijave, tako da ne žalim, prejaka mi je pjesma, ali nakon komentara i preslušane konkurencije očekivao sam ispadak. I to je okej, ali opet, jedan gore vidi sve...

(šs)

Potpisujem sve što si rekao. Ovako i ja razmišljam. Neki ljudi preozbiljno shvate svoju ulogu pa misle da to što su odani odjednom ih čini da su iznad zaverenika po nekim moralnim vrednostima a to nikakve veze s vezom nema. Mislim da je produkcija manje više dobro odredila ko bi mogao biti zaverenik jer ovi ostali na primer Ena i Nenad bi se pogubili da su dobili tu ulogu i mislim da im ne bi ležala uopšte. A Mitar mislim da umire u sebi i želeo bi više da je zaverenik nego odan, isto i Vlada :D. Samo što Vlada ne ide okolo i ne govori ostalima - ako si zaverenik ovo je dobro za tebe, ako si zaverenik molim te zakuni se da bi me zaveo/la :D
Zato me je iznenadilo sto su odabrali Sanju, jer je rekla Jeleni da bi vise volela da bude odana, a nikad ne prave te ljude da bude zaverenici. Evo sad ima jedna takva situacija gde se igrom slucaja u Celebrity UK neko ko je jako zeleo biti odan zavrsio kao zaverenik i jako mu tesko pada (za sad). Bolje da su stavili Ivanu, taman bi imali nekog starijeg medju njima.

Zato me je iznenadilo sto su odabrali Sanju, jer je rekla Jeleni da bi vise volela da bude odana, a nikad ne prave te ljude da bude zaverenici. Evo sad ima jedna takva situacija gde se igrom slucaja u Celebrity UK neko ko je jako zeleo biti odan zavrsio kao zaverenik i jako mu tesko pada (za sad). Bolje da su stavili Ivanu, taman bi imali nekog starijeg medju njima.
Da, Sanja me je jedina tu začudila i vidi se da se muči i sama kaže da ta uloga nije za nju ali iskreno za sada ona možda ima i najviše šanse da ode daleko ako gledamo samo zaverenike jer koliko god da joj teško pada ova uloga, čini mi se da joj ljudi sve više i više veruju :D. Videćemo dokle će to trajati.

Što se tiče 4 epizode, uh!
Mnogo su glupo igrali! Anđela im je baš bila potrebna i bitna.
Međutim ako ubiju Mitra, jedan od Zaverenika leti sigurno. A to će verovatno, biti Marko.
Vlada i Anči se i dalje dobro drže.
Ana mnogo loš igrač, kao i većina koja prosuđuje isključivo emotivno.

Ako ovako nastave prelazim na stranu Zaverenika D

Sanja je u pravu što se čudi kako i dalje nije niko posumnjao na onu novu dvojicu (da je makar 1 novi zaverenik), nekako su svi samo prešli preko toga a da nisu ni spomenuli kao opciju 🤔 (išlo bi u korist zaverenicima)

Očekivano ispadanje. Svakako sam poslao više da promovišem Decessus, trenutno jedan od dražih mi bendova.

Inače, kao što napisah na zajedničkom slušanju, vokalistica benda Ignacia Fernández je krunisana Miss lepote Čilea i kandidatkinja za Miss sveta. Čak je i zapevala na izboru. Čujte ovu lepotu za uši 🥰

Čestitke finalistima

miljana-kulic.gif

312.FSC - The Traitors 🗡
Back