9. Christmas Song Contest

Ooooo. Hvala na ovim divnim poklonima i cestitki. :love:🥰🤗 Vremensku masinu cu koristiti pametno (bez gluposti, obecavam). Na koncert su otici obavezno sa majicom. A otici cu i dvadesetak godina u nazad, da odem na koncert kada je taj album izasao. 👍
A, naravno, otici cu i u periodu 60' i 70', da slusam uzivo izvodjace iz mog omiljenog perioda. Hvala jos jednom i uzvracam sa cestitkama.
Sretni praznici i u ovoj godini ti zelim puno radosti, dobrog zdravlja i uspeha na svim poljima uz dobru muziku. :giggle:

Od @Dežurni za @Anhel

Anhel, Srećni Novogodišnji i Božićni praznici! ☃️
Za početak izvoli čestitku i ukras u skladu sa tvojim forumskim imenom! 🎅

1000043020.webp

1000043024.webp

Zatim, naredni deo poklona je inspirisan Survivorom, pa su tu dukserica sa motivom iz Survivora kao i igrica za ps5! 🎅

1000043030.webp

1000043027.webp

I za kraj, tu su nove slušalice za novu FSC sezonu, i nadam se da će ti doneti sreću! A tu je i tvoja pobednička pesma da je svi čujemo, i da se ponovi sličan uspeh i u 2025.godini! 🎅

Srećna Nova Godina i Božić! 🎅🤍☃️🥂❄️

Ovo ignorisanje Dezurnovog toddler tantruma je mozda Leov najbolji momenat u forumskoj istoriji🤣🤣🤣

Pokloni stizu od @Tetsujin za @Vax'ildan

9858987d-99c1-4fb9-b4d1-1a3dbb3160bb.webp

Poklon - ulaznica za koncert 2WEI.
🤩
🥳

de687678-bb13-4603-b738-6521184fd694.webp

Od @Tinte za @Paučica

Draga Paucice :),

pojavila si se na forumu kao da si pala sa Marsa ☄️, da ne kazem kao “grom iz vedra neba”⚡ i brzo si se uklopila kao da si tu vec duze vreme. U pocetku si mi delovala kao “da te je briga za sve” , ali ubrzo sam shvatio da nije tako. Iako ovako ne volim paukove 🕷️, ti si izuzetak i postala si mi draga ☺️. Ovde te pamtim kao veselu, zabavnu, dobru i emotivnu osobu koja ume da udje u raspravu i da brani svoje stavove. Neka tako ostanes i u narednoj godini. Zelim ti puno srece i lepih trenutaka u novoj 2025. godini, da bude jos puno pesama i da se zaljubis (ako vec nisi 🤔). ☃️🥂🎉

Znam da volis Hari Potera, zato ti saljem jednu cestitku i pesmu sa tim motivima.

weihnachten-in-hogwarts-eiszapfen.webp

Od @Tinte za @Paučica

Draga Paucice :),

pojavila si se na forumu kao da si pala sa Marsa ☄️, da ne kazem kao “grom iz vedra neba”⚡ i brzo si se uklopila kao da si tu vec duze vreme. U pocetku si mi delovala kao “da te je briga za sve” , ali ubrzo sam shvatio da nije tako. Iako ovako ne volim paukove 🕷️, ti si izuzetak i postala si mi draga ☺️. Ovde te pamtim kao veselu, zabavnu, dobru i emotivnu osobu koja ume da udje u raspravu i da brani svoje stavove. Neka tako ostanes i u narednoj godini. Zelim ti puno srece i lepih trenutaka u novoj 2025. godini, da bude jos puno pesama i da se zaljubis (ako vec nisi 🤔). ☃️🥂🎉

Znam da volis Hari Potera, zato ti saljem jednu cestitku i pesmu sa tim motivima.

View attachment 28349

Hvala puno @Tinte 😍 Baš si me obradovao 😊🤗 Jako lepe reči i želje. 🤗🤗🤗 ❤❤❤

Back