⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡
Ekspert
Wooow@Ro97 salje cestitku @Storm
Dragi Storm, sretan Božić i novu godinu želimo ti ja i sveto trojstvo Nicki, Beyonce i Doja Cat, amin
View attachment 28309
Wooow@Ro97 salje cestitku @Storm
Dragi Storm, sretan Božić i novu godinu želimo ti ja i sveto trojstvo Nicki, Beyonce i Doja Cat, amin
View attachment 28309
Ooooo. Hvala na ovim divnim poklonima i cestitki.Od @creature za @Tinte stizu sledeci pokloni
View attachment 28301
View attachment 28303
View attachment 28302
View attachment 28304

Anhele, hvala ti puno, ulepšao si mi dan i početak ove 2025 godine.❤Pokloni od @Anhel za @Jasamtvojdetektiv
View attachment 28334
VIP karta za Zorjin prvi solistički koncert
View attachment 28335
Draga Detektivka, još jednom sve najbolje

Hvala puno @TinteOd @Tinte za @Paučica
Draga Paucice,
pojavila si se na forumu kao da si pala sa Marsa, da ne kazem kao “grom iz vedra neba”
i brzo si se uklopila kao da si tu vec duze vreme. U pocetku si mi delovala kao “da te je briga za sve” , ali ubrzo sam shvatio da nije tako. Iako ovako ne volim paukove
, ti si izuzetak i postala si mi draga
. Ovde te pamtim kao veselu, zabavnu, dobru i emotivnu osobu koja ume da udje u raspravu i da brani svoje stavove. Neka tako ostanes i u narednoj godini. Zelim ti puno srece i lepih trenutaka u novoj 2025. godini, da bude jos puno pesama i da se zaljubis (ako vec nisi
).
Znam da volis Hari Potera, zato ti saljem jednu cestitku i pesmu sa tim motivima.
View attachment 28349