al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret

Albanija
Ja ne mogu vjerovati da mi se Albanija sviđa već drugu godinu zaredom, prije su mi bili jedna od najmanje dragih zemalja na ESCu. Sviđa mi se i pjesma iz 2015. iako uživo i nije zvučalo previše dobro.

Rona Nishliu, te Aminata Savadogo, Patricia Kaas, to su za mene neke od svetlih tačaka Eurovizije, ima ih još naravno, zbog toga i pratim takmičenje. :)

I Aminata mi je precijenjena. A Patricia mi je kul i classy.

• Wow
Reactions: Mrm
Meni se od 2014. svidja svaka njihova pesma osim 2016. i nisam neki dan 2018.

2008 je mogla biti jako dobra, ali šteta, izvođač u tom momentu nije bio dorastao da to iznese..

Ja obožavam 2018. 😍
Mall mi je savršenstvo
Izvrsna boja rok glasa.. Tehnički savršeno otpevano, svi krajevi, visine, do tančina..a pritom prava festivalska pesma.. Imala je i primese italijanskog roka, osetio se taj neki uticaj...

Ja im volim pjesmu prošle godine, 2019, 2018, 2015 i onda tamo tek 2005. I to je to otprilike.

Meni Albanija jedna od najboljih esc zemalja. Od 2015. pa na ovamo ne volim samo 2018. a ona iz 2016. mi je guilty pleasure. Sve ostale odlicne, a pogotovo 2019-2020

Ja im volim pjesmu prošle godine, 2019, 2018, 2015 i onda tamo tek 2005. I to je to otprilike.
Ne znam ali Rona Nishliu - "Suus" je po meni možda i vrhunac Eurovizije.. To je toliko nešto drugojačije, maestralno izvedeno, stajling isto, ma takvo nešto će se teško ponoviti...

Ne znam ali Rona Nishliu - "Suus" je po meni možda i vrhunac Eurovizije.. To je toliko nešto drugojačije, maestralno izvedeno, stajling isto, ma takvo nešto će se teško ponoviti...

Ne sumnjam, ali ja ne mogu nju da slušam i vrištanje od 7434564 sekundi. Nije za moje uši.

Mislim da će Ronelica pokidati i nije mi jasno zašto je tako nisko na kladionicama 😏
Oni uvijek loši na kladionicama, da pošalju bogaoca. Nije ni prošle godine ona kraljica bila zaslužila da bude skoro cijelo vrijeme 40. na kladionicama

P
Meni licno izaziva negativne emocije, ali ne osporavam da je kvalitetno

Kod mene izaziva samo bol u ušima.
Pa vidiš, koliko god sad ta tvoja izjava delovala površno i prozaično na prvu, ima i toga jer to je "bol" preneta kroz muziku, može biti i konkretan osećaj kao u tvom slučaju.. To i jeste ključ, vrlo je višedimenzionalno.. :)

vesna-rivas.gif

Ne razumem, čemu ovaj gif, zašto nekome smeta ovde polemisanje i razgovor? Uopšte mi nije jasno? :)

al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret
Back