E pa to i jeste deo koncepta tu..Isto. Meni je jako teško da poslušam tu pesmu do kraja, bol u ušima od vriskanja bukvalno.
E pa to i jeste deo koncepta tu..Isto. Meni je jako teško da poslušam tu pesmu do kraja, bol u ušima od vriskanja bukvalno.
Rona Nishliu, te Aminata Savadogo, Patricia Kaas, to su za mene neke od svetlih tačaka Eurovizije, ima ih još naravno, zbog toga i pratim takmičenje.![]()
Izvrsna boja rok glasa.. Tehnički savršeno otpevano, svi krajevi, visine, do tančina..a pritom prava festivalska pesma.. Imala je i primese italijanskog roka, osetio se taj neki uticaj...Ja obožavam 2018.
Mall mi je savršenstvo
Ne znam ali Rona Nishliu - "Suus" je po meni možda i vrhunac Eurovizije.. To je toliko nešto drugojačije, maestralno izvedeno, stajling isto, ma takvo nešto će se teško ponoviti...Ja im volim pjesmu prošle godine, 2019, 2018, 2015 i onda tamo tek 2005. I to je to otprilike.
Ne znam ali Rona Nishliu - "Suus" je po meni možda i vrhunac Eurovizije.. To je toliko nešto drugojačije, maestralno izvedeno, stajling isto, ma takvo nešto će se teško ponoviti...
Oni uvijek loši na kladionicama, da pošalju bogaoca. Nije ni prošle godine ona kraljica bila zaslužila da bude skoro cijelo vrijeme 40. na kladionicamaMislim da će Ronelica pokidati i nije mi jasno zašto je tako nisko na kladionicama![]()
Meni licno izaziva negativne emocije, ali ne osporavam da je kvalitetnoNe znam ali Rona Nishliu - "Suus" je po meni možda i vrhunac Eurovizije.. To je toliko nešto drugojačije, maestralno izvedeno, stajling isto, ma takvo nešto će se teško ponoviti...
Pa i treba valjda, to i jeste "bol"...Meni licno izaziva negativne emocije, ali ne osporavam da je kvalitetno
Ali nista katarzicnoPa i treba valjda, to i jeste "bol"...
Pa vidiš, koliko god sad ta tvoja izjava delovala površno i prozaično na prvu, ima i toga jer to je "bol" preneta kroz muziku, može biti i konkretan osećaj kao u tvom slučaju.. To i jeste ključ, vrlo je višedimenzionalno..Kod mene izaziva samo bol u ušima.