al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Zapevajmo na sav glas... :love:

2eb38985d4598f6c9ba213c73be1724e7053a78b.gifv

Lepo je što je Crna Gora promenila vlast, ali je loše, jer tek sada se Crna Gora neće vraćati još dugo na evrovziju, što je loše za Srbiju, jer to znači odmah 24 poena manje automatski,šteta..

Lepo je što je Crna Gora promenila vlast, ali je loše, jer tek sada se Crna Gora neće vraćati još dugo na evrovziju, što je loše za Srbiju, jer to znači odmah 24 poena manje automatski,šteta..

Kakve veze to ima sa Albinom i Familjom Kelmendi?

Milsim Peć je bio nekad CG grad, ali...🤭

Nema nikakve veze,ali ovde logično nema tema za CG, jer ne učestvuju a opet ko im bliži nego Albanci, još ih i živi dosta i CG kao i Makedonija kada Albanija udje u finale im logično daju glasove, znači na gubitku su sve zemlje ex-yu i Albanci najviše, ali Srbija na najvećem gubitku,moramo sad svake godine da šaljemo neku sjajnu pesmu da bismo se i finala dokopali.
Koliko košta da Bosna učestvuje na evrovziji, daaj svi fanovi celog sveta da se ujedinimo makar da platimo ove zemlje bivse jugoslavije da lepo dobijemo od Crne Gore,Bosne i Makedonije po 12 ili barem 10 poena, ostale se zemlje ne moraju vraćati ako neće..
Najviše mi Bosne žao, jako sam voleo njihove pesme i njih na evrovziji, uvek su sjajno prolazili i medju omiljenim su mi zemljama..

Konstruktor izgleda opet pomešao lekiće.
Ne koristim to Bogu hvala, ti si pomešao lekiće pa drugima govoriš to, samo za ovo tvoje stanje nažalost lek ne postoji.
Bezobrazluk, nevaspitanje i prostakluk se jako teško može iskoreniti, a najteže je da osoba koja prirodno nema smisao za humor pokušava na silu biti zanimljiv.
Ti i Petar se utrkujete ko će baciti gluplju foru i biti smešniji i zanimljiviji, a zapravo vaše fore svakako nikome nisu smešne, čak ni vama nisu smešne.
Moraš shvatiti da ne možeš biti na silu zanimljiv, ili se rodiš sa tim ili ne.
Moraš imati malo klikera barem za to, što ti definitivno nažalost ne poseduješ.

@Stefan28 molim te ne nastavljaj se dalje, znam da je tesko da ne odgovoris, ali zar Albina i Familja zasluzuju ovo? 😭

Evo ovo je tipičan primer ko koga proziva.
Dodje Djole i kaže ti tako nešto dobaci ti iskuliraš možda i jednom čak i dva puta,treći put i ne možeš, dodje Stefan kaže ti da si psihički oboleo i da treba da se lečiš nebitno da li direktno ili izmedju redova, svakome je jasno da je bizarno i užasno tako nešto napisati i posle ispadne da se ja kačim na svačije komentare i ljude prozivam, a evo na ovom primeru ti je jasno ko prvi krene ko se kači na koga, a ja ne smem znači da odgovorim??

Mama Kelmendi se sprema da čita OGAE Serbia forum:

ursula-stenzel-eyeglasses.gif

Bogami samo se vi smejte, ali Familja Kelmendi fino napada scenu... Ovo dobrano poprima oblik... A vokalna harmonija sve bolja i uvežbanija... 😌
Kako su ušetali Papa i Mama Kelmendi, ja se razočarao na startu, kad ih ne videh, kad oni, u nikad elegantnijim izvedbama.. A uživaju, za sve pare, vidi se... 😁

@Tinte

Mislim da bi trebalo da si zadovoljan ovim nastupima sa pre party do sada..

Dopada mi se kako se više čuju tradicionalni instrumenti u orkestraciji, a ovaj deo solo kako je Mama Kelmendi odradila u Izraelu.. 👌 Za deset, prefinjeno, elegantno...

Last edited:
Ovaj deo solo od Mame Kelmendi kad ulazi je fantazija, tako lepi ukrasi, na krajevima, a prefinjeni, nije napadno...

Mislim da je ovo saz instrument koji se čuje sada više.. Prelepo...

Back