al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Ala si mu čestitao Uskrs...
Bolje napiši onaj prethodni post, ovaj obriši, zapravo onaj prethodni post ti je super i pun ljubavi prema Kurtijima i Mrmu... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Mrm
Volim kako je SJB rekla u podcastu kako ona radi Loreen i Švajcarcem, a za Albaniju naglasila kako nastup radi "njena kompanija" 😂

To je bas ruzno koliko god mi se ne svidja albanska pesma. Bitno da je dobila masan honorar od njih...

• Like
Volim kako je SJB rekla u podcastu kako ona radi Loreen i Švajcarcem, a za Albaniju naglasila kako nastup radi "njena kompanija" 😂
ovo je kriminal, strasno, potcenjivacki, totalno non esc spirit, bljak.... (n)(n)

Svakako nece uloziti mnogo u nastup kao sto je to slucaj sa Svedskom ili Svajcarskom.

Pa nije mi baš pravi primer keči pesme, al malo me refren obuzeo.:LOL: a ceo nastup samo čekam neko posluženje, izgledaju ko da nastupaju na svojoj proslavi.

• Love
Što se tiče zaraznih pesama i refrena za ovu godinu, jedino što ovom prilikom imam da poručim je: "Onaaaaj malii psihoopaaat, mali podli psihopaat, krokodilski psihopaat, mama ideeem u raaat ŠČ!
Ne zna se šta je zaraznihe strofea mama kupila traktora i mama ljubila morona ili ovaj epski refren.
Bukvalno ovo je možda i prva evrovzijska pesma koja je tako kliknula da od početka januara kada sam je prvi put čuo do danas bukvalno nije izbledela i još uvek je pevam bukvalno u dvorištu, u kući, bašti, prodavnici, ulici, poslu, apsolutno sve vreme mi je u glavi i pevušim je čak i nesvesno, nevidjena zaraza, zaraznija je os Biti zdrava bukvalno..

Dobro da tako ne misle i brojni fanovi, pa mahon daju 0 na glasanju za tu "zaraznu" pesmu. Ruski fanovi kritikovali hrvatski izbor, kažu u rangu je sa "Leto svet" i gruzijskom nesuđenom "We Don't Wanna Put In".

Dobro da tako ne misle i brojni fanovi, pa mahon daju 0 na glasanju za tu "zaraznu" pesmu. Ruski fanovi kritikovali hrvatski izbor, kažu u rangu je sa "Leto svet" i gruzijskom nesuđenom "We Don't Wanna Put In".
Ma, dobro kakve veze ima šta misle većina, ja nisam većina i množina, već jedinka za sebe.
To je iskreno jedina pesma koju ću slušati i za 20 godina recimo, ove ostale pesme su prolazne njih čujem sada u maju na evrovziji i realno nikada više u životu, a na Let 3 ću naravno ići na svirku i puštati te numere i kada su proslave i svirke i žurke svakako.
To je pesma koju ću naravno zauvek slušati, tako da ove godine se navija samo za Let 3 i logično glasa i bodri.
Kakve veze ima Let 3 i Leto svet ili gruzijska pesma od 2009.godine nidje veze bukvalno niti žanrovski, niti stilski niti tekstualno iskreno.
Baš čudno poredjenje zaista..

Sve su loše, otuda u isti koš idu. Ali naravno slušaj ono što ti godi.

Back