Ro97
Ekspert
@KONSTRUKTOR šta misliš tko će bolje proći, Hrvatska ili Srbija?
A ko inače odredjuje da li je nešto dobro ili loše?Sve su loše, otuda u isti koš idu. Ali naravno slušaj ono što ti godi.
Netina pesma je samo čudna i ima neobičan nastup, medjutim muzički je očajna i treši skroz..Pobogu, zar mora da se nadovežeš na svaki post? Ti kada napišeš da ti nešto super i da će se slušati (univerzalno rečeno, a ne da ćeš ti lično da slušaš) niko ti ništa ne kaže, a ti se bukvalno na svačiji komentar nakačiš. Ali kad već pitaš, Netina pesma je upravo ono što se zove zaraznom pesmom u pozitivnom smislu, uprkos momentima "kokodakanja" ima veoma dobru i intresantnu melodiju, a i solidna je vokalno. Nema tu dodirnih tačaka sa Konstraktom, ona bar nije pevala o ratnoj tematici, već o nečemu što ima daleko dublje i univerzalnije značenje. I nisam ja rekao da će hrvatska pesma loše proći, štaviše očekujem da uđe u finale, odnosno veće iznenađenje će mi biti ako ne prođu nego ako prođu.
Da učestvuju Bosna, Makedonija, Crna Gora, pa još i par zemalja poput Bugara ili Madjara onda bih imao jedno mišljenje,a pošto nema tih zemalja i veliki je uticaj žirija onda je teško zaista predvideti..@KONSTRUKTOR šta misliš tko će bolje proći, Hrvatska ili Srbija?
Ne može se to porediti, Netta je kič prirodno i treš, dok je Let 3 ovakav nastup sa kič svetlima kostimima i nastupom uradio planski i namerno, oni se rugaju celom konceptu i baš zbog same pesme, smisla i konteksta su to napravili, jer oni ismevaju i zapad, a ne samo jednu stranu kako se mnogi zalete i skontaju na prvu loptu, oni ne vole pop kulturu aktuelnu u svetu i ne lože se na taj stil već se gnušaju toga, oni su glumci u pozorištu koji su i glumili u predstavi, pesma mama šč nastala u pozorištu, sve vreme ovo je koncept a oni su glumci u pozorištu i tako to treba posmatrati.@KONSTRUKTOR Kao što ti misliš za Netinu pesmu, tako mnogi misle da je treš i ono što peva Let 3, a još više se ističe to kada je vizuelni doživljaj u pitanju. Nije to nešto neobično za njih same, ali meni lično je prilično degutantno, bez obzira što je pesma pamtljivija od nekih koje se ove godine takmiče. A ti sa istančanim ukusom nastavi da slušaš šta želiš. Kraj diskusije.
Pa nije mi baš pravi primer keči pesme, al malo me refren obuzeo.a ceo nastup samo čekam neko posluženje, izgledaju ko da nastupaju na svojoj proslavi.
Lepo je procitati ovako nesto kad ti je pesma medju favoritima.I ja mislio nije zarazno pa se ide po kući i peva duje siti kurti duje atašnji ti ruje
Iskreno idalje sam u šoku da neko to poredi i još da kaže da su podjednako loši i zato je to slično ili isto, no comment..Ruskim fanovima je zaista "nešto" popilo mozak ako upoređuju Leto Svet i Mama ŠČ...ako se to zaista desilo, staviti u rubriku "Za neverovati"...![]()
Pa poređenje2008 i
2023 zapravo i nije stvar ukusa samo, ali dobro...
Jedina sličnost izmedju te dve pesme je meni što su osobe koje izvode i Leto svet i Mama ŠČ muškog pola i nisu neki tinejdzeri i klinci vec zrelije osobe..Pa dobro,ima tu i politike.Ali i bez politike ima ljudi koji bi poredili te 2 pjesme.
Već sam u nekoj temi pomenuo da mesijino obraćanje postoji na forumu samo da nam otvori istinu. Mi ovde živimo u mraku i nismo svesni stvari oko nas.
Zapravo kada ti to ovako napišeš deluje banalno i kao ismevanje koje ima za cilj da nipodištava sve ovo..Već sam u nekoj temi pomenuo da mesijino obraćanje postoji na forumu samo da nam otvori istinu. Mi ovde živimo u mraku i nismo svesni stvari oko nas.