Čak je i Ardit sa mess nastupom sinoć a gde jadan juri korake i koreografiju i jedva postiže da je isprati, bio energičniji i bolji od Elvane. Ovo baš nije valjalo i samo mi je upotpunilo utisak o već ionako jako lošoj pesmi. Kad vidim koliko su njeni fanovi iz Albanije za njen odlazak na ESC i prisetim se naše muke sa breskvičarima, postaje mi naprasno drag ovaj naš spisak anonimusa bez izrazitog favorita.
Elem, jedina konkurentna i dobra pesma za ESC im je pesma Skodre Elektronike, stvarno odlična stvar a neko ko mi je uz Skodru odmah nakon objave pesama skrenuo pažnju i jedini koji mi se pored Skodre dopao i sinoć nakon lajva je Lorenc Hasrama.
Fenomenalan vokal i odlična pesma koja ima prostora da se još doradi. Lorenc na žalost nema šanse pored 3 pomenuta favorita ali ja baš instiktivno nekako čvrsto verujem u pobedu Skodre jer žiri a ovog puta sa razlogom, nece podržati Elvanu, ono prosto ne valja, ni pesma a ni nastup. Prostora za doradu nema jer je žena ,,kuvana noga" i tu nema pomoći.