al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Braća naša 😂 lepo ja kažem nekad i mi budemo delulu kao oni, sreća pa se kod nas smanjuje.

Bukvalno bi i srpski fanovi bili isti da se Milica Pavlović prijavi lol
Pa neki da zato i kažem budemo i mi delulu, ali ovi pokreti i energija su zaista 0. Hajpovala se Angelina i Zejna kad su izašle pesme ali su se isto tako i za energiju “sprdale” posle nastupa. I Hurricane posle Bevozije sa HLV ljudi su pisali da su kostimi kritični.

Ipak smo mi za nijansu manje delulu. Evo vidim par Albanaca pišu da im Elvana može doneti pobedu. Zamislite da smo mi tako pisali za Origami nakon onog nastupa 😂 Doduše verujem da jeste neko ko je operisan od svake realnosti, ali evo za Elvanu dosta njih piše o Tirani 2026 lol

Mislim da bi osvojila trocifreni broj bodova na Eurosongu. E sad, zavisi kakav bi nastup izgledao, ali mislim da 150-170 bodova nije delulu iskreno. Oko 80 bodova i od žirija i od publike, mada mislim da bi televoting bio još veći.

Ko? Balvana? Trocifreni? 😂
Sori što ti kvarim deluziju, ali ako se nastup iz korena ne promeni,pa čak i ona da ode na fabrička podešavanja, biće to jaaako teška priča. Čak je i ovaj mlaki nastup pojeo Karnaval priredbu, a i WWR je bolja pesma.

Čak je i Ardit sa mess nastupom sinoć a gde jadan juri korake i koreografiju i jedva postiže da je isprati, bio energičniji i bolji od Elvane. Ovo baš nije valjalo i samo mi je upotpunilo utisak o već ionako jako lošoj pesmi. Kad vidim koliko su njeni fanovi iz Albanije za njen odlazak na ESC i prisetim se naše muke sa breskvičarima, postaje mi naprasno drag ovaj naš spisak anonimusa bez izrazitog favorita.

Elem, jedina konkurentna i dobra pesma za ESC im je pesma Skodre Elektronike, stvarno odlična stvar a neko ko mi je uz Skodru odmah nakon objave pesama skrenuo pažnju i jedini koji mi se pored Skodre dopao i sinoć nakon lajva je Lorenc Hasrama.
Fenomenalan vokal i odlična pesma koja ima prostora da se još doradi. Lorenc na žalost nema šanse pored 3 pomenuta favorita ali ja baš instiktivno nekako čvrsto verujem u pobedu Skodre jer žiri a ovog puta sa razlogom, nece podržati Elvanu, ono prosto ne valja, ni pesma a ni nastup. Prostora za doradu nema jer je žena ,,kuvana noga" i tu nema pomoći.

Last edited:
Ja mislim da najviše može da ima koliko i Hurricane i to je to, preko toga jako jako teško.

Kaleen nije prošla dobro zato što uopšte nije ni pjevala i jednostavno je bila nebitna u finalu, ono, nekako nije bilo hajpa uopšte za nju u finalnoj noći zbog svega, a očito i da Evropa nije nešto bila raspoložena za vajb 90-ih. Mislim bi za nju bilo bolje da je ranije nastupala nego zadnja.

Back