al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Nastupi koji su mi se dopali:
Alis - Mjegull
Kleansa Susaj - Ta dija, plus za lepotu
Ardit Cuni - Amana
Jet - Gjalle
Lorenc Hasrama - Fryme

Iskreno ne bih voleo da pobedi Elvana, više sam za Ardita ali da poradi na vokalima. Takođe ovaj dečko - Lorenc, što ga je Stole okačio, predivno. Pesmu nisam zapazio do sada.

Na ovo se može staviti samo onaj meme one snuždene bakute iz njihovog žirija lani

I Shkodra Elektronike bi bili zanimljiv izbor za Albaniju. Pesma je dovoljno drugačija, a opet u pozadini provejava taj zvuk koji je karakterističan + nastup može biti baš zanimljiv jer je stvar atmosferična.

^ Instrumental mi se sviđa, ali vokal...sreća u prateće i orkestar

Vrištiiiim, ovaj nastup je taaako krindž, a on ubeđen da je pojeo 😭

Joj ali kad dovedu na ovaj stejdz pedeset igraca i sve izgleda kao neki mravinjak, mikroskopom moras da nadjes pevaca lol

Čekaj ove njima niko ne islada po polufinalima ili šta 😂 nije valjda da će svih 30 da peva u finalu. 😳

Prolazi 18 u finale valjda, dakle 12 ispada sutra.
Ništa ja to njihovo ne kontam 😭 znači sutra ispadaju? Kao 3 veče kada je ta “Nostalgija”.
Da li ti znači da njih 30 peva tuđe pesme i onda žiri izbaci njih 12 ili šta?

Baš je slabašan Ardit, šteta. Mada, nije nasreću toliko loše da se ne bi moglo ispeglati.

Vazda flop s muškim izvođačima na FiKu koji imaju dobru pjesmu s etno motivima - sad Amane, pa onda Alban s Theje koji je došao na scenu obučen kao asket, pa prije toga Mirud koji je Nese vdes potpuno uništio kad je na sceni bio obučen i ponašao se ko Ćanela koja je tek dan prije naučila hodati... Zato uvijek i šalju žene lol

Back