al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Karnaval definitivno nije pobednička pesma + stoji da je provaljena ta navijačka matrica, predvidivo je i malo izlizano, ali meni se i takva dopada.
Realno, nije ni da je Me Tana bila ne znam kakvo umetničko delo. Ostale ću kasnije da preslušam.

Doduše, meni se svidela i Besina pesma posle revampa 😅🙈

Ja ne znam da li smo mi ludi ili obrnuto.

Prošle godine skoro da nije postojao srpski fan koji je podržao Gnezdo Orlovo, dok se albanski fanovi na mrežama ubiše da odbrane I Parë

Doduše, o temi druge pesme se ni ne piše dovoljno, ali znamo da je licemerje normalna pojava u eurofandomu.

Isto tako se ne priča puno ni o poslovima kojima se bavi Elvana, tj. to se stavlja po stranu i ignoriše jer je Elvana klasičan tip izvođača za kakve se fanovi lepe.

Zato će svi tražiti pravdu i pljuvati po Izraelu kad dođe trenutak. Previše mi se gadi licemerje.

Uvek za takve stvari postoje dupli standardi, a naročito kod nesnosnih fanova kako Stefan kaže. Doslovno će nekom da kopaju po biografiji i feedu na mrežama da ga diskredituju (opravdano ili ne) a drugima se žmuri. Ili da seciraju tekstove i traže ko izaziva a ko je domoljub.

Meni je recimo bilo lepo da su i stranci prošle godine u reakcijama na Ramondu često spominjali simboliku cveta iz WWI u afirmativnom tonu.

Ja ne znam da li smo mi ludi ili obrnuto.

Prošle godine skoro da nije postojao srpski fan koji je podržao Gnezdo Orlovo, dok se albanski fanovi na mrežama ubiše da odbrane I Parë

Doduše, o temi druge pesme se ni ne piše dovoljno, ali znamo da je licemerje normalna pojava u eurofandomu.

Isto tako se ne priča puno ni o poslovima kojima se bavi Elvana, tj. to se stavlja po stranu i ignoriše jer je Elvana klasičan tip izvođača za kakve se fanovi lepe.

Zato će svi tražiti pravdu i pljuvati po Izraelu kad dođe trenutak. Previše mi se gadi licemerje.
Licemerje i dvostruki aršini su nažalost česta pojava svuda, a pogotovo u evrovizijskom fandomu. Albanci su složni i srčano podržavaju sve svoje, nevezano za esc, dok je u srpskom mentalitetu urođeno da se pljuje sve naše, što ostvari neki uspeh itd.
Meni je groznije što su strani fanovi pozivali na diskvalifikaciju Srbije zbog GO, a sada reč nisu pisnuli povodom I Parë.

Last edited:
Ma ovi aršini više nisu ni dvostruki. :D Ne mogu da pohvatam šta je opšte prihvaćemo u fandomu kao prihvatljiv tok misli, zato više ni ne čitam te gluposti.

1. Prošle godine skoro da nije postojao srpski fan koji je podržao Gnezdo Orlovo, dok se albanski fanovi na mrežama ubiše da odbrane I Parë

2. Isto tako se ne priča puno ni o poslovima kojima se bavi Elvana, tj. to se stavlja po stranu i ignoriše jer je Elvana klasičan tip izvođača za kakve se fanovi lepe.
1. Pa nije baš da nije bilo podrške za GO. Mi se previše učaurimo u ovaj naš ESC svet gde smo svi mahom bili jednoglasni da nam se ne sviđa jeftini nacionalizam i da ta pesma (gledajući je isključivo kao kompoziciju, zanemarujući tekst) ne treba da ide. Pitala sam koleginicu sa faksa u jeku pze nedelje ko misli da treba da pobedi i rekla je Breskvica. Meni je to bio šamar.
Ne zaboravite facebook gastarbajterske grupe po Francuskoj, Nemačkoj, i tamo neka fb grupa 'Srpske Crkve i Manastiri' 🤣🤣🤣
I sama činjenica da je pokupila više tvt od Konstrakte govori o tome da podrška publike nije izostala, ma šta mi mislili o pesmi.

Znam da si rekao FANOVI, ali garantujem da albanski pravi ESC fanovi ne žele tu pesmu već Elvanu.

2. Pa isto je kao kod nas kada toksični fanovi Micy P žmure na njeno šurovanje sa SNSom i vezu koju je krila sa predsednikovim sinom. I njoj je telekom platio album ali su samo Karly to spočitavali, iako su obe uradile identičnu stvar.
Ali ja nmg da razumem te ljude. Volim ja Milicu, ali nisam delulu toliko da se pravim luda na te stvari.

Ima istine, ovo je "naš" bubble. Zato sam i rekao podeljena mišljenja oko GO. Što se vidi po glasovima publike jelte.

A za I pare videćemo, daj bože. Orgesa je ipak mnogo manje ime u Albaniji nego Breskvica ovde tako da će i to uticati.

Back