al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Kaleen nije prošla dobro zato što uopšte nije ni pjevala i jednostavno je bila nebitna u finalu, ono, nekako nije bilo hajpa uopšte za nju j finalnoj noći zbog svega, a očito i da Evropa nije nešto bila raspoložena za vajb 90-ih. Mislim bi za nju bilo bolje da je ranije nastupala nego zadnja.
Na Tviteru nije moglo da se živi od Kaleninih fanica, isto kao i sad od Balvaninih. Hajpa je bilo, ali energija mrtve patke, koju obe pevačice poseduju, bila je presudna.

Pa da naravno i to odnosno ponajviše, ali bolja mi je Elvana od nje po energiji i harizmi.

Kaleen imala pesmetinu, kupila od Sverige najbolje, takvu pesmu ni oni nemaju na Melfestu.
Mene je i njen nastup više iznenadio iako je bilo mnogo raštimano, jer je koreografija bar imala smisla.

Elvana je mlaku pesmu dodatno smlačila nastupom sa dečije priredbe.

Ali svakako ako usporedim Ronela je bila puno bolja kada se takmičila tada, zato je i s razlogom bila prvi girlbop od njih. Šteta što je sve pokvarila kasnije. Ovo će jednostavno biti vjerovatno UMK 2022 scenario, samo da ode pa kako god da bude fazon.

Elvanin nastup kopija svega ikada viđenog, ništa specijalno, ono spuštanje pa momenat hodanja po plesačima kao Sarah Bonicci, kao vidi se uložila je u nastup ali sve mi je tako na silu. Najbolje je da zapravo ode onaj dečko kojeg je Stole poslao (zaboravim ime) nego Ardit i Elvana. Presmešno mi je što i Ardit i Elvana imaju momente nastupa Sare a i kopije pređašnjih nastupa sa ESC-a.

Sori, ali meni je Balvana očajna i nastup je hot mess. Karneval je jedna od najgorih pesama koje sam čuo ove godine 😬 Provlačili su se u finale i sa gorim pesmama (2023) zahvaljujući dijaspori, ali kad bi npr. Malta ovo poslala, dobila bi možda 3 poena od publike.

Elvana mi lici na Shakiru.
Režija nije znala sta ce s njenim nastupom, bilo je pogrešnih kadrova.

Dobra je bila ali može još da nabudzi koreografiju.

Mislim da ona nije znala šta će sa svojim nastupom pre nego režija. Kao najveća albanska zvezda, a i Sara Bonići bi je pojela.

Ngl malo mi se uvrtilo u glavu ono bailando uno dos uno dos tres ali nastup je svejedno bzvz

Nek šalju Shkodru

Ni meni Elvana nije bila nešto Bog zna šta, i ne bih voleo da da pobedi, ali mislim da bi fino prošla na evroviziji (zbog dijaspore) .. svakako pobeda, top 5, a verovatno i top 10 ne

FiK je Elvani toliko izasao u susret oko ovih skalamerija tokom nastupa da je 100% vidjena za Bazel. Istina je da ima puno prostora za doradu i u pesmi i u nastupu, ali neki krajnji domet ove pesme je desna strana tabele u finalu i to je sve.

Back