Na balkanu je popularna komercijalna i turbo folkElvanina pesma je pravo osveženje, i ima široku privlačnost što je dobro za ESC. Njena popularnost samo pokazuje da može da se dopadne evropskoj publici. Isto tako ne znam koliko su se dobro proslavljali kada su slali jake vokale i suve “kvalitete” od pesama.
Reklame suJe l im sad neka pauza? Nista ne vidim na linku
Istina, evo ja sam primerElvana ima pesmu za odolesente
Pa ja se nadam da turbić neki ove godine i mi šaljemo.Na balkanu je popularna komercijalna i turbo folk
Zasto da Rs ne glasa za izbor Srbije???Umetnost treba izdvojiti od politikeGledam njihov prenos, pa se pitam kakve bi reakcije bile da mi uključimo aktivno Republiku Srpsku u naš izbor ravnopravno po svim merilima, uključujući i glasanje.
Izvini da li ti znaš albanski? Vidim da si prošle godine prevodio tj ne znam da li si prevodio ili prenosioReklame su
Znam po maloIzvini da li ti znaš albanski? Vidim da si prošle godine prevodio tj ne znam da li si prevodio ili prenosioali pisao si ko je koje mesto. Pa reko da pitam.
Jel ovo drama neka hahahaZnam po malosamo izvoli
Eh bez rekljam ne moze,treba pareScena i produkcija odlični. Baš su unapredili. Ne čeka se dugo na pesme, ali "rekljam" ubiše.