al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Ja ovo nisam video na njihovom profilu, nadam se da nije montaža 😭

I ja sam video jutros kad sam komentarisao blizu 10h i bio je tamo story. Možda su ih smarali zbog srpske zastave koja izgleda kao ruska. :D

Evo sad vidim na Tviteru, ljudi neironično misle da je ovo zastava Rusije i još ih pravdaju.

Last edited:
Prema zakonu u Srbiji, postoji državna zastava sa grbom koja je samo za zvaničnu upotrebu gde se predstavlja država i civilna odn. narodna zastava koja je samo trobojka bez grba (što je na slici)... stranci to ne znaju!

Сад кад на Информеру осване чланак да Тирана стоји иза протеста

Mene u centru BL zaustavile 2 strankinje i pitaju zašto je ruska zastava okrenuta naopačke svuda po gradu 😭

Napredovao si u ucenju jezika svojih suseda:D :love:

Shkodra ne treba mesati u takva politicka zbivanja u susedstvu
Nažalost živimo u svetu kada jedan lep i običan gest podrške komšijskom narodu uvek nađe način da se tumači kako ne treba.
Oni su imali samo dobru nameru, a to je ono što treba u ovom ludom svetu da se ceni.

Ova pjesma mi je dobila pravi smisao tek kad sam vidio nastup (instrument, njeni pokreti…). Ako se sve posloži u maju, mogu ovo zamisliti na lijevoj strani tabele u finalu.

'Ajde konačno dočekasmo i to da Albanci ne pošalju neku žensku narikaču već nešto vanšablonski i drugačije od svega što su do sad slali tako da od mene imaju + za odvažnost...
Nije loša stvar, prija mi ambijetalna muzika i sviđa mi se što pjesma nije nametljiva nego više onako opuštajuća, mislim da mi ove godine neće biti na dnu top-ova kao prethodnih godina jer mi je ovo bukvalno jedina njihova slušljiva pjesma još od 2010-e. :coffee:
Od konkurencije zavisi da li će biti finalisti ili ne ali pretpostavljam da će proći, sa Elvanom bi im finale bilo neupitno no ovako je rezultat manje predvidiv pa je zanimljivije.

Back