Postavlja se jedno pitanje....Da li bi Australiju prosle godine izbacili u polufinalu da je predstavnica Australije dosla u Roterdam? Oni su njih izbacili, prvo sto nisu otisli tamo, nisu napravili neke troskove, plus samim Australijancima ce biti dosta manje zao ispadanja jer nisu presli toliki put. Dok god Australija bude isla u zemlju domacina, bice u finalu kao nagrada za predjen put. hahaSta znam, mene ne cudi dobar ziri plasman za ovakvu pesmu. Da je bilo preteranog guranja onda ne bi prosle godine dozvolili da ispadnu. Nije me iznenadilo ni poene od zirija ni nepostojece poene od publike.
Postavlja se jedno pitanje....Da li bi Australiju prosle godine izbacili u polufinalu da je predstavnica Australije dosla u Roterdam? Oni su njih izbacili, prvo sto nisu otisli tamo, nisu napravili neke troskove, plus samim Australijancima ce biti dosta manje zao ispadanja jer nisu presli toliki put. Dok god Australija bude isla u zemlju domacina, bice u finalu kao nagrada za predjen put. haha![]()