au Australija 2022: Sheldon Riley - Not The Same

Choda

Ekspert
Joined
4 Feb 2022
Messages
1,283
Points
113
Moram da kazem da je ovo pesma za koju zelim da mi se svidi, ali prosto nastupi (i sa nf, a ovaj mi se cini da ce biti jos vise) me bas odbijaju
 

Miloš

Starešina foruma
Staff member
Administrator
OGAE član
Joined
30 Jan 2022
Messages
2,246
Points
118
Ne dopada mi se nastup, nešto tu fali. Mračna atmosfera, dosta magle i bela svetla su ok (ima i malo plavih reflektora), on peva dobro, stoji i penje se po stepenicama, nastup završava na vrhu stepenica i skida onu masku. Ovo je tip pesme za koji se očekuje da te naježi, ali kod mene ne izazove ništa. Kostim je grozan, vuče haljinu po stepenicama, ali eto, bar je sve u tonu, belo.​
 

Stole

Ekspert
Joined
4 Feb 2022
Messages
1,865
Points
118
Isecak nista specijalno, ali svidjaju mi se stepenice i suvi led. On mi deluje jako isfolirano.
dara-bubamara.gif
 

Djole89

Ekspert
Joined
12 Feb 2022
Messages
570
Points
93
Rekoh i ranije, nije nimalo sporan njegov vokal, problem je taj što nema uopšte sposobnost da prenese emociju. Mene ovaj nastup iskreno ostavlja potpuno ravnodušnim, kao prosečan gledalac/slušalac, rekao bih da se fokus baca na tu neku scensku izražajnost i ekstravaganciju, nego na samu pesmu i njenu poentu. Australija je često lizala patos kod publike, setimo se samo jadnog Isaje i 2 poena televotinga, tako da me ne bi čudilo da to i sada bude slučaj.
 

omikron

Ekspert
Joined
4 Feb 2022
Messages
2,209
Points
118
Pateticno, lažno , suplje, vestacki,...

Sto bi se glumacki reklo - šmira.
 

Headless

Iskusan član
Joined
4 Feb 2022
Messages
186
Points
68
Meni previse izgleda da na silu pokusava da izvuce emociju iz sebe. Kad pevas ovakvu oesmu emocija mora da bude stvarna, a ne na silu jer se to odmah vidi
 

Choda

Ekspert
Joined
4 Feb 2022
Messages
1,283
Points
113
Koliko god da pesma ima potencijal da mi se svidi, moram da kazem - Voyager bi im doneo mozda i najbolji tvt rezultat ikad
 

Tinte

Ekspert
Joined
5 Feb 2022
Messages
1,166
Points
113
Slazem se uglavnom sa ovim sto je napisano. Ovaj klip bas nista posebno, em mi ni vokalno nije bas bio na svom. Jedino sto mi se dopada to sto ne nosi tu masku.
Emociju je vise imao na NF-u, pesma mi se dopada i u TOP 5 mi je, ali morace to bolje da prenese, ako hoce da prodje u finale. Nadam se da ce u pf-u biti kako treba. O stajlingu sam vise puta pisao, i ne dopada mi se.
 

rintintin

Ekspert
Joined
7 Feb 2022
Messages
1,459
Points
118
Mislim da i inače previše definitivno sudimo nastupima po isečcima od 30 sekundi. To em su probe gde možda ne uđe svako u element kao što će u polufinalu i finalu, em bukvalno pojma nemamo kako deluje ostalih 2 i kusur minuta na sceni.

Konkretno Šeldon meni šmira i histeriše samo tu pred kraj od skidanja krune pa nadalje (što je i zahvaćeno ovim klipom), a do tada mi je sve uvek bilo nekako na mestu, ne sumnjam da će biti i ovde.
Stajling jeste malo too much, ali uvek kažem, njegovo pevanje, emocija i sama pesma meni su sasvim na mestu i vrlo efektni, za izvođače poput njega vizuelni aspekt je po meni zapravo krajnje sekundaran.
Kapiram da smara sve ovo mnoge, ali žiri će sigurno nagraditi, a ne mislim ni da će biti baš u bottom 5 po tvt.
 

Tinte

Ekspert
Joined
5 Feb 2022
Messages
1,166
Points
113
Na osnovu necega, tj. na ovih 30 sekundi, dajemo neka misljenja kako su na nas ostavili utisak ovih 30 s i sta otprilike mozemo da ocekujemo na osnovu opisa, sa rezervom.
Meni se Australija uglavnom ne dopada i smetalo mi je kada ziri pogura, a sad bih voleo da ga ziri pogura.
 

rintintin

Ekspert
Joined
7 Feb 2022
Messages
1,459
Points
118
kako su na nas ostavili utisak ovih 30 s i sta otprilike mozemo da ocekujemo na osnovu opisa, sa rezervom.
Jasno, nego samo htedoh da izrazim da na Evroviziji u ta 3 minuta stvarno svaki sekund znači, a tako se olako prospu neke ekstremno teške presude u obe krajnosti na osnovu bukvalno 1/7 nastupa i manje, pa u tom smislu mislim da je rezerva prevelika za tako nešto.

Eno Kipar po prvoj probi ispade fantazija, po drugoj srednja žalost, a sveukupna situacija je verovatno negde između, ili zapravo ni ne znamo tačno kakva je.
 

Tinte

Ekspert
Joined
5 Feb 2022
Messages
1,166
Points
113
To jeste. Zato ja u mojim komentarima koristim reci tipa "nadam se", "obecavajuce", "mozda", "deluje", ... Osim ako mi neki isecak ostavi odlican utisak, pa kazem sa sigurnoscu da prolazi.
Svakako zelim da svi budu u tom trenutku najbolji, pa sad kako budu.
Seldon je pokazao da moze da bude odlican, samo jos to da dokaze.
 
Top