Teško, kad ne voliš da jedeš pomije teško ćeš zavoleti. Osim ako nemaš šta da jedeš. Tako da, ako nemam da slušam druge pesme slušaću ovu.![]()
Dobro, Bebi, nisi hteo milom, sad se čuvaj pod okriljem noći...
Teško, kad ne voliš da jedeš pomije teško ćeš zavoleti. Osim ako nemaš šta da jedeš. Tako da, ako nemam da slušam druge pesme slušaću ovu.![]()
E pa dobro, dobro Bebi, ali da znaš da ću sve "progutati" za T&S, pa i ovakve uvrede..Zasto mi ti imas MislimOno vajb?![]()
Ma opušteno, vedra sam ja osoba i ne vređam. Volim da se družim kada sam prisutan.E pa dobro, dobro Bebi, ali da znaš da ću sve "progutati" za T&S, pa i ovakve uvrede..
![]()
Meni isto deluje kao fijasko, prošle godine su isto hajpovani bili i najgori nastup spremili.Kad je MislimOno bilo živo na forumu Mrma bilo nije, tako da vređanje istog na poređenje sa pokojnicom čudan vajb nam daje.
Ja nikako ne mogu zamisliti živi nastup uz ovu pesmu, i iako mi je jedna od najdražih ove godine nekako ssm ubeđen u fijasko uživo
Jedino da se obuku šašavo i rade šašavi ples i šašavo se provedu.Ma nema šanse da prenesu bilo šta iz spota u nastup uživo.
Loney is a man without loveMogu uzeti Englberta Hampernešto da im glumi pratarog Poa na sceni