at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Teško, kad ne voliš da jedeš pomije teško ćeš zavoleti. Osim ako nemaš šta da jedeš. Tako da, ako nemam da slušam druge pesme slušaću ovu. 🫶🏻

Dobro, Bebi, nisi hteo milom, sad se čuvaj pod okriljem noći... 😏😏😏

eeb726bfd611a1a49b2f9f03a39f69a2bb57e683.gif

E pa dobro, dobro Bebi, ali da znaš da ću sve "progutati" za T&S, pa i ovakve uvrede..

cute-gif.gif
Ma opušteno, vedra sam ja osoba i ne vređam. Volim da se družim kada sam prisutan.

• Love
Reactions: Mrm
Kad je MislimOno bilo živo na forumu Mrma bilo nije, tako da vređanje istog na poređenje sa pokojnicom čudan vajb nam daje.

Ja nikako ne mogu zamisliti živi nastup uz ovu pesmu, i iako mi je jedna od najdražih ove godine nekako ssm ubeđen u fijasko uživo

Pa ja nisam mislio da ga je hteo uvrediti, ali Mrm se odma upecao :ROFLMAO:

Kad je MislimOno bilo živo na forumu Mrma bilo nije, tako da vređanje istog na poređenje sa pokojnicom čudan vajb nam daje.

Ja nikako ne mogu zamisliti živi nastup uz ovu pesmu, i iako mi je jedna od najdražih ove godine nekako ssm ubeđen u fijasko uživo
Meni isto deluje kao fijasko, prošle godine su isto hajpovani bili i najgori nastup spremili.

Šta je sa vama??

albina-albina-kelmendi.gif

Ne ovo izmiče kontroli, ali totalno...porediti alpske vile TEYU & SALENU sa ONIM od prošle godine, sa onom monstruoznošću...

rtsh-albina.gif

Ako kopiraju spot meni će to ličiti na San Marino 2012. ili Uk 2007.

• Love
Šta je ovo noćaaas, pitam?

mqdefault.jpg

Komadate mi i dušu i srce...

Mogu uzeti Englberta Hampernešto da im glumi pratarog Poa na sceni

• Wow
Ma ovo je skandalozno.. Zatvorite temu, dok se ne konsoliduju redovi..

Back