at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Minipop

rMIyQRb.jpg
Pa ovo je izvrsno, ovo mi je popravilo i sat i dan i sedmicu i mesec i godinu... Ma ŽiVOT!! ❤️🤍❤️

Izgleda da snimaju postcard opet u istoj garderobi - jedna u crnom druga u belom...
Ima li ORF novca za kampanju ili da im malo pozajmi RTS pitam?

• Wow
Reactions: Mrm
Prolećna lavina se budi polako, 🏔️bliže se veliki dani...na pomolu je USPEH... 🇦🇹

cnTIEPA.gif

TEYA & SALENA su u prvim borbenim redovima.. Njihova je zadnja.. Pogovora nema..a i ne traži se.. Krenule su pravim putem sa kojeg ne skreću ni pedalj i za sobom ostavljaju pustoš, a svet je pred njima. Otvaraju sva vrata i nikad ne nose pogrešan ključ... Ne pucaju u prazno i poput magneta privlače sve oko sebe..TEYA & SALENA put putuju, ne traže ustupke, ne treba im sažaljenje, bez pogovora istupaju i traže pravdu. Znaju samo za gore, za stazu preko trnja do vrha, neuspeh je za njih špansko selo...velike snove pretvaraju u stvarnost kao Isus vodu u vino...
TEYA & SALENA će tek ubirati plodove slave.. Njihovo, neminovno dolazi.. ❤️🤍❤️

2d553c30292c1a8eff400819af78a782668635bd.gif

Ne bih da te uznemiravam u kasne sate ali se plasim da ORF nece odresiti kesu i uloziti dovoljno u nastup.
Cela kampanja im se svodi bukvalno na tri fotke iz studija i objavljivanje pesme u sedam ujutru na radio programu. Nadam se da ce me razuveriti i da nece pustiti devojke niz vodu...

• Wow
Ne bih da te uznemiravam u kasne sate ali se plasim da ORF nece odresiti kesu i uloziti dovoljno u nastup.
Cela kampanja im se svodi bukvalno na tri fotke iz studija i objavljivanje pesme u sedam ujutru na radio programu. Nadam se da ce me razuveriti i da nece pustiti devojke niz vodu...

Ne brigaj, dragi whisky, nije još ni april, ne zaboravi da su lavine najjače u maju, u pravo vreme za naše austrijske (uskoro planetarne naraFski) zvezde, TEYU & SALENU! ;)
Ne beri briga, već zaštite od alpskih nepogoda spremaj 🏔️💨🌪️🌨️🌬️
Što i svima savetujem, da ne bude posle, jel'te "ta nismo bili obavešteni na vreme" 😌 🇦🇹❤️🤍❤️

🤭

Sumnjaš u javni servis koji je 2018. ubacio svom predstavniku avionsku pistu u nastup. :D

Dobro su počele, posle mlako i neupečatljivo.

Ovakvu pesmu moraju jednostavno da 'prodaju' obe kad je izvode, ovdemi nijedna nije uspela to da uradi, štaviše, izgledale su kao preko one stvari da su došle da nastupe, barem po količini truda i energije :D

• Wow
Za sada deluje slabašno, očekivano, videćemo konačni nastup.

• Wow
Meni je ovo bilo/zvučalo sasim ok, prvi deo pesme je naročito bio dobar, a možda su samo malo oslabile u poslednjem refrenu.
I dalje sam super pozitivan. :giggle:

Meni je i inače prvi dio pjesme baš vrh, a kasnije se nekako baš razvodni

• Wow
Back