at Austrija 2024: Kaleen - We Will Rave

Opet me nisi razumeo šta sam pitao, nema veze. Ono što me interesovalo je kako su se organizovali i ko uopšte. Nije da sam nešto preterano čitao ESC sajtove, ali meni nije ništa ni iskakalo po tom pitanju, pa rekoh kako su se organizovali da je poguraju sa namerom da dođe do neke liste, a ne šta se dešava nakon toga. Da li su spremili neku agresivnu reklamnu kampanju (kao npr. Poljska što radi za ESC, pa joj se nije isplatilo, nije imalo očekivanog efekta), ili su dali nekim uticajnim influenserima da pričaju o tome i insistiraju da je danas dan za to, u nadi da će ih pratioci poslušati i slično.

Kad sam se danas pojavio na Barajevskom jezeru s ovom pesmom na telefonu, samo mi je nedostajao konjski rep da ga onako zabacim pri izlasku iz kola

Otkud si došao na Duboki potok, ako misliš na to jezero? :LOL: Eto tu može neko da snimi spot, npr. Maja da jaše konja oko jezera.

I koja je fora, ljudi puštaju pesmu ceo dan, šeruju? Nisam upućen

meni je od ponoci ovo na ripit, ja ne mogu vise... slusa mi se nesto na telefonu 😄

Pa dovoljno si doprineo svakako. :D Ja simbolično vrtim do 10x, nije mi nešto pesma. :)

Pohvalila se brojkom od 1.390 slušalaca u jednom momentu, videćemo efekat sutra, prekosutra.

Ja sam na laptopu pustio onu Spotify playlistu što je Adam napravio za ovo evo već dva sata skoro vrti u sobi hahahah

Evo i ja da doprinesem lutkici, ide 6 ili 7 put

1000008901.webp

Pritom Spotify koristim jednom u sto godina, eto bar me je aktivirala na tom polju xD

Back