at Austrija 2024: Kaleen - We Will Rave

Pridružujem se lažnom hajpu i forsiranoj viralnosti te već uveliko slušam pesmu na repeat

meni je hit sto se ona kao prikljucila celoj toj prici i sva je nalozena na to... osim ako od njenog tima nije i krenula cela kampanja 😄

pa svako bira na koji nacin ce da se ispromovise.. mislite da su svetske zvezde postale popularne samo zato sto im se posrecilo u zivotu???

Naravno, praviće hit sa svojih 13 miliona strimova i 500 evrofanova koji su utripovali bitnost lol

Europapa je jedini hit ove ESC sezone i to je tako. Brojke ne lažu

Pa legitimno. Samo ne znam čemu bih se radovala na kraju dana ako znam da ljudi ne strimuju jer im se sluša već zbog dogovora.

Da se organizuje ovako nešto za Mirine Percepcije recimo, da je vinemo u zvezde.

Vidi se da nemate pojma o marketingu, objasnili smo sve već par strana unazad.

Fora je u tome da se pesma probije do ljudi kojima bi se dopala kao što se sviđa fanovima i tako postane hit. Meni je ovo mid, mogu da poslušam, ali ništa spec otkad je izašla. Ali zanimljiva kampanja kao događaj.

A kako će animirati ljude i putem kojih kanala? Ja ne bih ni primetio da se to danas dešava da nisam pročitao na forumu. Baš nigde mi nije iskočilo neko obaveštenje, osim na instagramu Kaleen.

Pa ako se probije u neke top 10 liste, ima ljudi koji ce poslusati jer je tamo, a mozda algoritam i ubaci pesmu kod vise ljudi u one random plejliste jer je slusanija. Predpostavljam da se na takve stvari cilja.

Nisam pitao šta se dešava nakon što dospe na neke liste, već kako se animiraju ljudi da masovno slušaju danas, a da to ne budu uglavnom ESC fanovi koji su je i do sada slušali.

Pa kad dospe do te liste uzece je od tamo neke radio stanice, pa ce cuti neki ljudi koji je ne znaju pa ako im se dovoljno svidi pustice je sami na platformama, pa neka deca naprave poneki tiktok, pa vrtece se u neki klub malo po malo moze se dostici snowball effect. Ne kazem da ce joj sigurno uspeti ali to joj je cilj. Sad dali ce uspeti to je druga prica.

Back