at Austrija 2024: Kaleen - We Will Rave

Bila je dobra ali nije mi briljirala. Zvučala je ok, prihvatljivo ali manjkalo mi je malo energije, mada bolji mi je bio nastup u finalu. Lep joj je srebrni kostim. 💥 I da za bottom 5 mi sigurno nije, očekivao sam top 15 plasman.

Pa i nije mnogo više zaslužila od onoga šta je dobila.
Pesma mi je sa svakim slušanjem bivala sve slabija, utisak je sve vreme padao.

Nastup nije bio uopšte loš, ali ona, iako je vrlo seksipilna, nekako ne vlada samom scenom uverljivo i vokalno nije dovoljno dobra, već da kažem samo korektna.

Šteta za Fuficu, pesma je osvojila kežual gledaoce kod mene na gledanju, baš je rejverka, treba da dodje u Bg da izađemo.

I dalje urlam da nastup u finalu gde su je uj***li sa kamerama. Neverovatno koji neprofesionalizam.

Razocaran sam plasmanom. Uopste nije bilo lose. Vokalno sasvim korektno.
Pesma bez puno pametovanja, samo se opustiti i uzivati u ritmu.
Meni se nastup svideo, tako da me tu nije razocarala.

Nije važno koliko je trajalo, imali su osnova da ulože žalbu.

Finale na ORF-u gledalo je ukupno 1,185 miliona gledalaca, a u proseku 1,007 miliona sa tržišnim udelom od 48%. Sam nastup Kaleen gledalo je 1,111 miliona sa udelom od 52%. To znači da je svaka druga osoba koja je u tom trenutku gledala tv program u Austriji, gledala upravo njen nastup.

Glasanje je pratilo u proseku 972.000 gledalaca uz udeo od 57% u populaciji 12+. Naročito se ističe velika gledanost kod mlađe populacije, tako da je udeo u gledanosti nastupa 56% od 12-49 godina i čak 79% od 12-29 godina. U ovoj ciljnoj grupi 85% je pratilo i glasanje.

Tokom evrovizijske nedelje, sve ESC emisije (polufinala, finale, specijalne emisije) pratilo je ukupno 3,077 miliona gledalaca.

Kaleen danas nastupa na 4GAMECHANGERS festivalu u Beču.​

U hotelskoj sobi nisam mogao naci ORF, pa sam gledao glasanje na Rai 2 koji srecom nije imao komentatora.

Meni ona bila super ali onaj propust na kraju je nevjerovatan.
Najbolji dio nastupa bukvalno.

I da, smiješno mi je eto kako su producenti SLUČAJNO rasporedili poslednje pjesme u finalu ovako:
21. Švica - 1.
22. Slovenija - patos kod publike
23. Hrvatska - 2.
24. Gruzija - patos
25. Francuska - 4.
26. Austrija - patoščina

Bukvalno nisu imale nikakve šanse te 3 pjesme, a to vazda rade, favorizovanje favorita kladži i žrtvovanje drugih.
Smara to

To redovno rade, usendviče određene, pristojne pesme između glavnih favorita i tako im ubiju svaku šansu za iole dobar plasman. To su i nama uradili 2019.

Super što su Austrijanci gledali, ali ovo je sve bilo opasan non event.

Meni je ovo guilty pleasure sezone... toliko vristi 90te da me vrati u te godine inace najbolji period u mom zivotu 😄

Back