at Austrija 2025: JJ - Wasted Love

Sviđa mi se kostim. Vidim da ljudi na Reditu vrište, ali mislim da ima smisla uz crno-beli nastup, jer će ovaj materijal da se presijava.

Odličan kostim, osećam da će njegov nastup biti na svetskom nivou. I jedva čekam da vidim šta je spremio.

• Like
Reactions: Lux
Ja mislim da će Austrija pobijediti. I pored toga što imaju pjesmu i očigledno nastup koji je konkurentan mislim da imaju i taj politički momenat koji bi mogao da ide u njihovu korist. Možda se desi jedino da neko aka Finska, Malta bude imao više glasova od Švedske od žirija i dosta više glasova publike od Austrije pa pobijedi, ali ako je između Austrije i Švedske, onda prije Austrija. Francuska mislim da nije u igri za pobjedu jer naprosto ne mislim da imaju dovoljno snažnu pjesmu. Volio bih kada bi žiri ovaj put nagradio Finsku na štetu Švedske, onda bi bio otvoren put za Eriku...

Pa realno treba da vidimo kako izgleda na ekranu, ja svakako ne mislim da će Sergiov nastup biti loš

• Like
Reactions: FFM
Ja sam tek sad video da je Sergio Jaen radio ovaj nastup (pored 🇨🇾🇫🇮), on je radio nastup Irske prošle godine, nije ni čudo što ovo izgleda ovako. Čovek ne pravi nastupe, već filmove, bukvalno 😍

Već sada se vidi da nastup ima puno dobrih ideja, a ono što često pravi razliku između dobrih i vrhunskih nastupa jeste storytelling, odnosno sposobnost da se na sceni ispriča i prenese priča.

Sviđa mi se što je brodić napravljen od knjiga i kofera, kao i dodatak svetionika, cela estetika me podseća na filmove Roberta Eggersa. Crno-beli nastup je veliki rizik, ali mi se dopada što su ambiciozni i što idu na sve ili ništa. Nadam se da će režija to ispratiti kako treba.

Ono što me trenutno najviše brine jeste njegovo pevanje. Još nijednom nije uspeo da pesmu izvede besprekorno od početka do kraja, a do finala će morati da je otpeva još pet-šest puta. Plašim se da mu glas tada ne bude istrošen.

Back