at Austrija 2025: JJ - Wasted Love

JJ: "Baš kao i u spotu, okean i uzburkano more igraju važnu ulogu u našem scenskom nastupu. Koristimo priliku da stvorimo veoma intiman trenutak sa jedne strane, i veliki i dramatičan šou sa druge."

Kreativni direktor nastupa je Sergio Jaen. Koristi se mašina za vetar. Centralni element je čamac sa ličnim uspomenama, sa drvenim jarbolom i jedrom, koji tokom nastupa biva zahvaćen olujom. Cela postavka je dizajnirana za crno-beli prenos nastupa.

Kostim mu je radio finski dizajner Teemu Muurimäki. Izgled je inspirisan olujnim crnim okeanom. Dugi kaput, široke pantalone i majica su napravljeni od mešavine vune i teksasa sa visokim sjajem. Krojevi i linije kragne su naglašeni detaljima sa čeličnim rupicama.​

Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

ESC_Erste Probe_00.webp
ESC_Erste Probe_01.webp
ESC_Erste Probe_02.webp

Foto: Roman Zach-Kieslimg / ORF

ESC_Erste Probe_06.webp
ESC_Erste Probe_10.webp
ESC_Erste Probe_09.webp
ESC_Erste Probe_12.webp
ESC_Erste Probe_13.webp

Nisam nesto odusevljen, ali ostavljam mogucnost da mi se nastup dopadne. Kostim mi se sigurno ne dopada.

Pa objektivno izgleda odlično. Ceo vajb (osim muzički) me podseća na Đonove Suze, a on je bio treći tako da može ovo visoko sigurno iako meni lično nije.

Ne verujem da ovo može da pobedi. Ko što je Djole pomenuo, sličan fazon dve godine za redom ne pije vodu za pobedu. Gledajući listu dosadašnjih pobednika svaki se razlikovao od drugog iz godine u godinu.

Meni su i Đon i Nemo iritantni na svoj način 🥴 JJ mi je simpatičan, ne razumem poređenja sa njima

12p u najavi 😻 Pod uslovom da Hrvatska ne prodje

Mada mozda bude i Francuskoj ili Grckoj

Back