at Austrija 2025: JJ - Wasted Love

Moj prvi favorit i, što se mene tiče, ovo je pobednik. Nadam se da neće podbaciti kod publike a kod žirija će svakako biti u vrhu.

Ovo je anegdotalno, tako da ne koristim kao argument, ali kome god sam od kežualaca pustio Wasted Love, rekli su da poštuju vokalne sposobnosti, ali da ne mogu da svare ovakav način pevanja i da im je iritantno/ neslušljivo.

Nadam se da grešim, ali nekako mislim da će proći kao Destini 2021. Top 3 kod žirija i 30-ak, 40 poena publike.

• Like
Reactions: FFM
Zelim mu da pobedi, bilo bi zasluzeno u ovakvoj konkrenciji, a i voleo bih da vidim Bec opet kao domacine

Nazalost nisam toliko samouveren sto se tice publike, nece svima leci ova pesma to je cinjenica

Možda i najoriginalniji stajling danas. Odelo je baš classy, a opet baš autentično zbog ovih brodića. Lajk. (y)

JJ je u ponedeljak nastupio u Evrovizijskom selu, gde je zajedno sa Končitom izveo "Wasted Love" i "Rise Like a Phoenix", ispred oko 5.000 ljudi.
Juče je prisustvovao i prijemu koji su organizovali austrijska i nemačka ambasada.

Foto: ORF/Roman Zach-Kiesling

Eurovision Song Contest_10.webp
Eurovision Song Contest_05.webp

JJ i Abor & Tynna

Eurovision Song Contest_04.webp
Eurovision Song Contest_03.webp

JJ, Abor & Tynna i Tautumeitas

Eurovision Song Contest_02.webp

Vidim neke komentare da je nastup "devisive" ja se ipak nadam da ce prevagnuti na pozitivnu stranu, mora da pokida JJ ❣️

Ovo je anegdotalno, tako da ne koristim kao argument, ali kome god sam od kežualaca pustio Wasted Love, rekli su da poštuju vokalne sposobnosti, ali da ne mogu da svare ovakav način pevanja i da im je iritantno/ neslušljivo.
Kod mojih kežualaca potpuno drugačiji utisak, oduševljeni. Mama u fazonu "Ne moram da gledam, znam za koga glasam". Poznanica mi se javila posle mesec dana da mi zahvali što sam joj pustila, nije prestala da sluša.

Na prvoj mi se ucinilo da umesto flase drzi ESC trofej. Svakako, scena koju cemo mozda videti u noci subota na nedelju.

Погледао сам наступ, овако на телефону кад гледам, није ме одувало, чекам да видим на великом екрану

Bome, ni meni nije nešto wow. Dobro je, artsy, ali mi je cjelokupna atmosfera i sve to crno-bijelo malo dosadnjikavo

Iz nekog razloga sam uveren da on ne pobeđuje. Može ga žiri podržati, al mislim da publika baš i neće odlepiti ko što se očekuje.

Nastup je dobar, ali je malo messy. Više mi deluje kao 6-9. mesto nego prvo.

Back