at Austrija 2025: JJ - Wasted Love

Pa definitivno ne ispada iz igre pobednika, ovo odlično izgleda

Nisam nesto odusevljen, ali ostavljam mogucnost da mi se nastup dopadne. Kostim mi se sigurno ne dopada.
Ovaj pocetak bi mogao biti nagovestaj da mi se nastup dopadne. Svidja mi se ova crno-bela tehnika. Najvise se pribojavam tog kostima koji mi uopste ne ide uz ovaj koncept nastupa. Meni licno su pustili najlepsi deo pesme. Taj pocetak mi je odlican, ali kasnije opada utisak i raspada se na kraju.
Ukoliko bude ispred Svedske kod publike ili ako ne zaostaje puno poena, moze do pobede.

Deluje kao mjuzikl bukvalno, baš su se dosta potrudili oko nastupa, kapa dole. Pesma me ne radi i dalje, ali ako bude vizuelno perfektno kao što obećava, ne bih se bunio da pobedi.

Ovaj pocetak bi mogao biti nagovestaj da mi se nastup dopadne. Svidja mi se ova crno-bela tehnika. Najvise se pribojavam tog kostima koji mi uopste ne ide uz ovaj koncept nastupa. Meni licno su pustili najlepsi deo pesme. Taj pocetak mi je odlican, ali kasnije opada utisak i raspada se na kraju.
Ukoliko bude ispred Svedske kod publike ili ako ne zaostaje puno poena, moze do pobede.
Meni kostim zapravo ide savršeno uz ovaj koncept. Izgleda kao neka kabanica (naravno modno prilagođena ovakvom događaju), što totalno ide uz ovu estetiku mornara usred oluje.

Po meni bi vise bilo odgovarajuce da bude neka "odrpana" odeca. Da izgleda umorno, razoreno, izgubljeno... Ovako mi odudara od toga. Zato mi i taj kraj pesme toliko smeta.

Jako lepo, definitivno će biti u konkurenciji za pobedu. Jedva čekam da vidim ceo nastup. 😍

JJ je na današnjoj probi izveo svoju pesmu tri puta. Šef austrijske delegacije Stefan Cener kaže da je produkcijski tim u Bazelu odradio odličan posao i doneo njihovu pesmu tačno onako kako su zamislili, a JJ je očigledno opušten i dao je 100% sebe na svakog probi.

JJ: "Posle prve probe znao sam da je moj nastup tačno onakav kakav smo planirali, pa čak je i premašio moja očekivanja. Danas je samo bilo pitanje završnih detalja i sticanje potrebnog samopouzdanja na ogromnoj evrovizijskoj sceni. Ne mogu biti srećniji i oduševljen sam kako smo izveli Wasted Love".

Sergio Jaen, kreativni direktor, rekao je: "JJ će krenuti na izuzetno rizično emocionalno putovanje kroz olujni okean. Sa potpunim fokusom na narativ, moj cilj je bio da nastup učinim više kao kratki film nego tipičnu scensku predstavu. Nadam se da će publiku privući svet koji smo stvorili i da će se pridružiti Džej-Džeju dok kreće da povrati izgubljenu ljubav."

Foto: Roman Zach-Kiesling / ORF

ESC_Zweite Probe_00.webp
ESC_Zweite Probe_01.webp
ESC_Zweite Probe_02.webp
ESC_Zweite Probe_04.webp
ESC_Zweite Probe_06.webp

Jedina koja za sada ima sve komponente pobedničke pesme. Uslovno rečeno, problematično mi je samo to što je pesma žanrovski vrlo slična prošlogodišnjoj, ne znam da li će je tvt u dovoljnoj meri podržati. Žiri će sigurno odrati.

• Like
Reactions: FFM
Meni se ne svidja isečak.
Predugo traje kadar u kom se ogrnuo jorganom a brodić od papirića se jadan trese I gubi i to je to

ORF slikice 😍

Iako mi je Švedska uvjerljivo prvi favorit, ako nastup bude pogođen ovo bi bio zaslužen pobjednik

Imaju za sada otvoren put za pobedu, mada isto tako mogu da zamislim da ovo osvoji manje od 200 bodova na tvt. Dosta tvt baitova ima plus manipulacije Izraela, pa će tek onda Austrija pokupiti niže bodove. Zaista imaju najbolji paket i ako im bude suđeno, neka pobede.

Slažem se, a realno nema ni mnogo žiri bejtova osim njih i eventualno Francuske, ali nešto ne verujem da će na nju žiri u toj meri odlepiti kad nije ni na Slimana, jer iako je bio drugi kod njih, bila je ogromna razlika između njega i Nema.

Svakako bi bilo zasluženo, sudeći po fotkama i snimku sa probe.

Ako Austrija pobjedi to bi bilo 4. put u ovom viijeku da pobjedi susjedna zemlja domaćina.

Koliko god da sam u duši otrovni hejter, ovo stvarno izgleda lepo u isečku. Zanima me samo kako će ostatak pesme izgledati u crno-beloj estetici.

• Love
Reactions: Lux
Back