at Austrija 2025: JJ - Wasted Love

Kako pored tako niskih cena nisu mogli da napune arenu tokom polufinalnih večeri. Gledao sam neke polufinalne nastupe iz 2008. na YT i vide se kadrovi poluprazne arene. Sada se razgrabi sve kroz par dana još i generalne probe masno naplate i rasprodaju sve. Kontam da u tom periodu većini Evropljana nije bio zanimljiv ESC za uživo gledanje plus je bio fokus na istočnim zemljama.

Vrednost 3k prošle godine i sada nije ista, kamoli 2008. Nekad si mogao da kupiš karte za koncert svetskih zvezda kad ti dune, sad ne možeš bez pre-registracije, čekanja u redovima satima i bez planiranja godinu dana unapred. Jbg.

Ukoliko cene samog showa budu priuštive, znam da neće biti jeftino, razmišljam da čak odem uživo da gledam, imam tetku u Beču 🤣

Neće. Odustanite. 😂

Polufinala i finale i po dve probe za sva tri showa, to je 9 ukupno. 9 x 16000 mesta (nadam se) = 144.000. Utešno zvuči. Možda se ovaj put ne rasprodaju za 7 minuta. 💀

Drago mi je zbog naše Teye, ali pobednička pesma mi je krajnje nebitna i kao takva je skroz u skladu sa sezonom.

Ima ESC veće probleme od toga što se tebi lično ne sviđaju pobedničke pesme poslednje dve godine lol

Pa poslednje dve godine su pobednicke pesme nebitne…uzas za ESC

Nemoj postavljati svoje mišljenje kao činjenicu, tj ja nemam pravo da ti kažem šta da radiš, ali neka bude savet. Ta pesma je tebi nebitna i može biti nebitna mnogima ali recimo meni je super i bitna tako da to sve zavisi do ličnog ukusa. To što ti tako gledaš na pesmu ne znači da je to činjenica.

Nemoj postavljati svoje mišljenje kao činjenicu, tj ja nemam pravo da ti kažem šta da radiš, ali neka bude savet. Ta pesma je tebi nebitna i može biti nebitna mnogima ali recimo meni je super i bitna tako da to sve zavisi do ličnog ukusa. To što ti tako gledaš na pesmu ne znači da je to činjenica.
Pesma je i te kako kvalitetna, ali ako govorimo o popularnosti i nekoj vrsti “hita” , i ako ove godine takve pesme u bukvalnom znacenju nema, ali opet priblizna hitu, gde su ljudi najjcesce komentarisali ove godine, to je Estonija. Kao sto je 2024. bila Hrvatska, godinu dana pre toga Finska. Pokazalo se gde je na primer Nemo, a gde Baby Lasagna i Kaarija po uspehu. Mora jednostavno pobediti pesma koja je najvoljenija od strane publike, jednostavno da bi se vratili na hitove, a ne samo da pobedjuju zemlje koje nastaju kao rezultat kombinovanja glasova samo da ne bi pobedio Izrael, to je poena svega.

Kako pored tako niskih cena nisu mogli da napune arenu tokom polufinalnih večeri. Gledao sam neke polufinalne nastupe iz 2008. na YT i vide se kadrovi poluprazne arene. Sada se razgrabi sve kroz par dana još i generalne probe masno naplate i rasprodaju sve. Kontam da u tom periodu većini Evropljana nije bio zanimljiv ESC za uživo gledanje plus je bio fokus na istočnim zemljama.
Plus je bila prva godina sa 2 polufinala, a i kriza je bila te godine velika 😁
Realno, nekih 20k ljudi je trebalo da dođe da bi popunilo BG arenu, a u Bazelu neki dan bilo 6 hiljada u dvorani. Ogromna razlika.

Koliko sam skapirao, i delegacije dobijaju karte u dvorani, vidjeh neki dan da su Boris i CG delegacija imali mjesta u finalu, tako da je broj karata za fanove još ograničeniji

Neće. Odustanite. 😂

Polufinala i finale i po dve probe za sva tri showa, to je 9 ukupno. 9 x 16000 mesta (nadam se) = 144.000. Utešno zvuči. Možda se ovaj put ne rasprodaju za 7 minuta. 💀
Ne može tamo da stane 16.000, to je maksimalni kapacitet dvorane. Za ESC 2015. je bio oko 10.000 zbog scene, opreme, green rooma itd.

Inače, te godine su karte za finale bile od 98€ do 390€, a za polufinale od 59€ do 150€. Dakle, možda tek za nijansu jeftinije nego što je danas, pa pretpostavljam da neće tu biti nekih većih odstupanja, naročito što je i produkcija takmičenja sve veća i složenija.

Meni su The Code i Wasted Love slične, dobre obe, samo što mi nisu pjesme koje traju. The Code me smorila krajem juna već, Wasted Love neću ni slušati mnogo vjerovatno

Da, malo su haoticne. Vise su kao neke filmske pesme koje za koje moras biti u posebnom raspolozenju. Mada mene energija u The Code vozi i danas, Wasted love mi je onako. Ali bih voleo takvu pesmu za Zorju

Otkad smo toliko osetljivi da ovde ne sme da se iznese mišljenje da je nekome pobednička pesma nebitna?

Back