Ali ja nisam toliki hejter ove pesme,naprotiv vrlo kvalitetna kompozicija, samo zelim da kazem da ESCu treba posle ovih par godina da se desi hit pobednicka pesma jer koliko god mi bezali od televoting favorita, pricali kako bi samo joke pesme pobedjivale, kako ne bi bilo kvaliteta. Ja mislim da ESC drze fanovi, i gledaoci, i da oni treba da donesu sud o pobedniku. Ono sto se slusa u svakoj zemlji najvise, gde i obicni ljudi znaju pesmu, ne vezano za godine, pesma koja je te godine najprepoznatljiva, koja je na neki nacin simbol te godine, pa treba i da pobedi. Ne racunam ove fejk glasove iz Izraela i Ukrajine. Ove godine nije bilo nekih dobrih pesama, ali opet ta Estonija je ostvarila zapazen rezultat, realni pobednik televotinga. Znam u mojoj okolini ljude koji ne da ne gledaju ESC, nego su veliki kriticari, ali opet su znali pesmu Espresso Macchiato. Treba da prirodnim putem pobedi zemlja koja najvise radi ljude koji to gledaju, jer ce i oni biti na kraju zadovoljni jer su glasali za to. I volece ESC, ovako ako stalno se nesto kalkulise, da neke zemlje ne pobede, pa trazenje nekog kompromisa, to sve utice da narod kaze WTF bude nezadovoljan, a onda niti pobednicka pesma ne postane upecatljiva i slusana. Pa zamislite ESC da su Kaarija i Baby Lasagna bili pobednici, pa svi bi bili zadovoljni. Jeste kvalitet nizi, ali ljudi da se ne lazemo, ovo je ESC, ovo se odrzava zbog naroda i narod treba da proglasi svog pobednika. Pa nije ovo filharmonija gde trazimo operskog pevaca.