az Azerbejdžan 2024: FAHREE feat. Ilkin Dovlatov - Özünlə Apar

Wtf, stvarno, odakle im toliko džez pevaljki? Svašta.

Efendi je bila i ostala najpromasenija tema sto se tice zanra
Aisel x maj hart je ubedljivo najpromasenija tema sto se tice zanra. Zena dzez pevacica, a pevala jeftini melodi reject pop i naravno ispala u polufinalu

Pa i ona smoruša iz 2014. je isto džez pevačica. :D Ali 'ajde bar je ona balada bila jazzy.

Niti se tamo sluša džez, niti je popularan. Poenta je da se oni tripuju da su elita kada pošalju nekoga za koga kažu da peva džez. Otuda i večito uzimanje stranih pesama, pevanje na engleskom itd. Vauuu imamo pesmu na engleskom, a sve do jednom izvođaču vrhunac poznavanja engleskog jezika fraza ajm so hepi

Da je izvedeno kako valja u intonativnom smislu, Dilara Kazimova - "Start a fire" bi bila jedna od mojih omiljenih esc izvedbi ikad, mada mi se ni estetika samog nastupa nije dopala, stajling, performance, nazalost....

ali sama pesma..

Someone's selling garden roses down the square
People gathering by to breathe the morning air
But no one sees the bitter cold and shivering empty hands...

A school girl running by and trying to beat the bell
People dropping, tossing coins in wishing wells
But no one cares for dreams that don't fit into our world

🥺🥺🥺💔

Najlepša melanholija na ESC ikad, kad ja pred očima mogu da zamislim sliku Bakua ujutru, starice koja prodaje baštenske ruže na trgu, devojčicu koja trči po kiši u školu, to je onda to.....spot je prelep, da su se bazirali malo na spotu prilikom nastupa, mada vokal je tu najveći problem bio, interpretator nije bio na nivou zadatka..jbg.. :(

Da li želite da nam kažete da nas Azerbajdžan godinama LAŽE da ljudi pjevaju džez?!

Šokirana sam

Da li želite da nam kažete da nas Azerbajdžan godinama LAŽE da ljudi pjevaju džez?!

Šokirana sam
But no one cares for dreams that don't fit into our wooooooorld... 🥺

But no one cares for dreams that don't fit into our wooooooorld... 🥺
ajde-sad-malo-pla%C4%8Di-pogledaj-u-kameru.gif

Šokirana sam
Ne mislim da lažu već da je jednostavno broj džez izvođača na nivou statističke greške. A oni se hvataju isključivo njih da bi dokazali kako su kao progresivno i emancipovano društvo.

Ovde ne očekujem puno.

Rekoh na jermenskoj temi da su mi 🇦🇲🇦🇿🇬🇪🇲🇩 jedine države koje mi nijednom nisu bile u top 10. Ali za razliku od recimo Jermenije, čije mi se pesme uglavnom dopadnu ili su mi okej, ali nikad dovoljno za top 10, Azerbejdžan mi je aktivno odbojan u muzičkom smislu i pesme su im uvek vrlo plastične i neiskrene.

Meni su sve drzave barem jednom bile u top 10 osim Luksemburga naravno. XD

O boze, ovi brkovi prosecnog sumnjivog ujaka. 🤢

Možda žele da pošalju školovane vokale, a slučajnost je da su svi studirali džez u Moskvi hehe

Daje mi vajb da će da mi se svidi. Bilo bi lepo da mi poslednja izabrana pesma nekako upadne u top 10.

Daje mi vajb da će da mi se svidi. Bilo bi lepo da mi poslednja izabrana pesma nekako upadne u top 10.
Jos 3 zemlje su ostale da naprave revamp posto je sutra 15.mart verujem da sutra izlaze po logici stvari i te poslednje 3 revamp zemlje odnosno pesme pa nam se mozda znatno popravi ili pokvari dojak o pesmama kao sto je bio slucaj sa Albanijom, koja je svima pala bas dosta na listi posle revampa..

I meni naziv obećava, videćemo. Voleo bih da je brža pesma u pitanju.

Back