Aisel x maj hart je ubedljivo najpromasenija tema sto se tice zanra. Zena dzez pevacica, a pevala jeftini melodi reject pop i naravno ispala u polufinaluEfendi je bila i ostala najpromasenija tema sto se tice zanra
But no one cares for dreams that don't fit into our wooooooorld...Da li želite da nam kažete da nas Azerbajdžan godinama LAŽE da ljudi pjevaju džez?!
Šokirana sam
But no one cares for dreams that don't fit into our wooooooorld...![]()
Ne mislim da lažu već da je jednostavno broj džez izvođača na nivou statističke greške. A oni se hvataju isključivo njih da bi dokazali kako su kao progresivno i emancipovano društvo.Da li želite da nam kažete da nas Azerbajdžan godinama LAŽE da ljudi pjevaju džez?!
Šokirana sam
start a fire Makaroni, start a fire...
Jos 3 zemlje su ostale da naprave revamp posto je sutra 15.mart verujem da sutra izlaze po logici stvari i te poslednje 3 revamp zemlje odnosno pesme pa nam se mozda znatno popravi ili pokvari dojak o pesmama kao sto je bio slucaj sa Albanijom, koja je svima pala bas dosta na listi posle revampa..Daje mi vajb da će da mi se svidi. Bilo bi lepo da mi poslednja izabrana pesma nekako upadne u top 10.
Đolence, ukusan AliyevovDaje mi vajb da će da mi se svidi. Bilo bi lepo da mi poslednja izabrana pesma nekako upadne u top 10.