az Azerbejdžan 2024: FAHREE feat. Ilkin Dovlatov - Özünlə Apar

Sad kad nam Azeri serviraju pobednicku pesmu i u ovoj godini totalne neizvesnosti pobede kao 2011.godine lol

Pa stvarno kao da su čekali Armence lol, oglasili su se i potvrdili da pjesma izlazi u petak, 15.3.

• Haha
Reactions: Mrm
Znaci ovde cekamo petak. Imam osecaj da ce mi se svideti. Ovaj lik sto ce pevati etno deonice ce sigurno dati posebnu čar pesmi. Ocekujem nesto kao onaj deda sto je nastupio sa Sabinom Babajevom, ko se seca.

Izvori kažu da će se pjesma vjerojatno svidjeti onima kojima se sviđala Chingizova pjesma. A po onom demo snimku koji kruži, to i je taj Truth fazon. Drago mi je što će ubaciti mugham opet, odličan mi je taj način pjevanja

Izvori kažu da će se pjesma vjerojatno svidjeti onima kojima se sviđala Chingizova pjesma. A po onom demo snimku koji kruži, to i je taj Truth fazon. Drago mi je što će ubaciti mugham opet, odličan mi je taj način pjevanja
Chingiz je, u sustini, od 2013. do danas, poslednji koji ih je rutinski uveo u finale. Svi ostali su ulazili sa niskih pozicija, dva puta ih je cak i ziri spasavao.

Znaci ovde cekamo petak. Imam osecaj da ce mi se svideti. Ovaj lik sto ce pevati etno deonice ce sigurno dati posebnu čar pesmi. Ocekujem nesto kao onaj deda sto je nastupio sa Sabinom Babajevom, ko se seca.
Bože kako ne, među 5 najkvalitetnijih esc (non esc) stvari od 2004. godine, čuveni mugham izvođać Alim Qasimov !!

Misliš da će biti ugham i ovde??? :eek::eek:

Dramatično su dosadni. Kavkaz svake godine smori Boga oca sa ovim kasnim predstavljanjem. Kao da im to u praksi mnogo znači.
Njihovo predstavljanje pesama ko Vučićeve pres konferencije - najavili smo datum kada ćemo objaviti datum na kome ćemo reći datum objave pesme

Sa njim peva navodno još jedan izgleda tako da neće on samo predstavljati Azerbejdžan. Ilkin Dovletov.

Da, objavila je i azerbejdžanska televizija. İlkin Dövlətov je takođe bio među 6 kandidata u užem izboru za predstavnika.

Mzd1vCA.jpeg

Ako bude nešto tipa Truth kao što se pisakara, definitivno će mi se svideti.

Мени Истина била у топ 10 ако се не варам, тако да ће ми и ова бити добра онда

Jedna od njihovih najboljih pesama definitivno, mene je "uhvatila" kasnije, nije mi baš bila na prvu, ali mi je i danas na plejlisti.

Bože kako ne, među 5 najkvalitetnijih esc (non esc) stvari od 2004. godine, čuveni mugham izvođać Alim Qasimov !!

Misliš da će biti ugham i ovde??? :eek::eek:
Evo, napisao je Fahree na IG da će Ilkin izvesti mugham dijelove pjesme.

Veselim se ovome, sve njihove ESC pjesme u kojima je bilo mughama (2008, 2012 i 2019) su mi bile sjajne!

Jedna od njihovih najboljih pesama definitivno, mene je "uhvatila" kasnije, nije mi baš bila na prvu, ali mi je i danas na plejlisti.
Мени је на прву баш легла, мислим да су Јерменија, Сј. Македонија и Азербејџан изашле све отприлике у исто вријеме, ја био на Санторинију и типа навече сјео све да чујем и све 3 ми топ биле и остале 😂

Back