Pocetak se cinio slab, ali se do kraja pesme popravio i to dosta, prizeljkivao sam ga u finalu i drago mi je da je usao, iako ga ne bi stavio u top 10 na primer (u finalu).
Ovo mi je misterija večeri. Možda najbleđi i najneprimetniji nastup sinoć, bio sam potpuno ubeđen da ispada. Verovatno je bio na samoj granici ispadanja.
Drago mi je sto je u finalu jer mi je pesma od pocetka u top 10 ali jako los i neubedljiv performans generalno. Verovatno se provukao kroz iglene usi uz pomoc zirija.
Ne ocekujem previse u finalu. Ali pesma mi ostaje dobra u studijskoj verziji.
Konacan rezultat Belgije je po meni realan. Licno nisko mi je, ali kada se sve sagleda to je to. U finalu i pf-u ziri je podrzao, publika ne i to je to. Mozda mi je blago iznenadjenje da smo mi od svih delegacija dali najvise poena (8) od strane zirija.
Ja nisam čuo nijedan falš, tonira fino, i ritmički je jako dobro..
Inače sam ga slušao u euro Village u Torinu uživo kad je i Konstrakta bila, uživo kida, i energetski, imali su fantastičnu koreografiju.. Stajling top..
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.