be Belgija 2022: Jérémie Makiese - Miss You

Pocetak se cinio slab, ali se do kraja pesme popravio i to dosta, prizeljkivao sam ga u finalu i drago mi je da je usao, iako ga ne bi stavio u top 10 na primer (u finalu).
 
Ovo mi je misterija večeri. Možda najbleđi i najneprimetniji nastup sinoć, bio sam potpuno ubeđen da ispada. Verovatno je bio na samoj granici ispadanja.
 
Drago mi je sto je u finalu jer mi je pesma od pocetka u top 10 ali jako los i neubedljiv performans generalno. Verovatno se provukao kroz iglene usi uz pomoc zirija.

Ne ocekujem previse u finalu. Ali pesma mi ostaje dobra u studijskoj verziji.
 
Žiri ga ugurao u finale, mada je i kod publike bio u top 10. Meni jedan od nebitnijih nastupa, iako je malo popravio utisak u odnosu na polufinale.
 
Ovo mi je bila blago rečeno katastrofa u svakom smislu.
 
Posle Italije najbolji stajling, ubedljivo..
A kakav su imali i on i plesna grupa u Evrovizijskom selu na nastupu, svetski.. 🤩
 
Drago mi je jer je bio otpisan prakticno kad su krenule probe od strane fanova, a uspeo je da udje u 10 i kod publike cam
 
  • Like
Reactions: Mrm
Konacan rezultat Belgije je po meni realan. Licno nisko mi je, ali kada se sve sagleda to je to. U finalu i pf-u ziri je podrzao, publika ne i to je to. Mozda mi je blago iznenadjenje da smo mi od svih delegacija dali najvise poena (8) od strane zirija.
 
E pa pesma ko pesma super, slušam je nekad. Nastup skroz dosadan.
 
Live on tape

 
  • Like
Reactions: Mrm
Navodno je tokom LoT snimanja (i celog tog perioda) bio bolestan, pa odatle i razlika u martovskim i majskim izdanjima
 
Vokal je dobar, realno...
pa-ne.gif
 
Ja nisam čuo nijedan falš, tonira fino, i ritmički je jako dobro.. :)
Inače sam ga slušao u euro Village u Torinu uživo kad je i Konstrakta bila, uživo kida, i energetski, imali su fantastičnu koreografiju.. Stajling top.. :)
 
Ovo mi je bio favorit kada sam cuo pesmu. Glas (iliti u ovom slucaju studio obrada), tekst, spot sve je bilo top. Onda se desilo uzivo pevanje na koncertu gde sam uvideo da ipak nece to biti to. Pesma 10, njegov natup i izvodjenje 2. Po meni zasluzen finalista samo zbog pesme
 
Niko ne komentira da će Belgija organizovati nacionalni izbor u 2023. godini, super, nije dugo bio tamo, može biti zanimljivo.. :)
Mogli bi polako da otvarate teme za sledćeu godinu, počela su dešavanja, imamo čak i izabranog prestavnika jedne zemlje..
 
Back
Top