be Belgija 2024: Mustii - Before the Party’s Over

Fantazija je pesma, u samom mi je vrhu i verujem da će tu i ostati. Nezavisno od nastupa i plasmana, pesmu ću definitivno slušati i nakon ESC. :love:

Baš bih voleo da Srbija pošalje muškog izvođača sa sličnim vajbom i nadam se da nećemo ponovo dugo čekati takvu priliku.
Imate Fillarija 😂

Imate Fillarija 😂
tenor.gif

Možda jednog dana, kad nauči da peva.
Tebra, do tada ce ti njegovi Fillari u faci da se razloze ili zavrse u nekom Okeanu kao mikroplastika. x'D

Salju na stranu, mi smo previse homofobican narod da bi smo poslali svojevoljno nesto tako kao Mustii, then again, prosle godine smo poslali mucenog Luke Black. x'D

Pod ''sličnim vajbom'' nisam nužno mislio na doslovno istu estetiku i profil izvođača, već na nešto slično u muzičkom smislu. Ovde mi je doživljaj pesme top i bez vizuelnog dela.

Ova pesma je sve što sam želeo od Džoržija npr.
Ovo je izuzetno teška pesma, ovu pesmu uživo moguće neće ni ovaj Belgijanac ako nije brutalan pevač ono baš BRUTALAN da izvede bez falša i klimavih tonova, a ne Džordži...

Ovu nikako ne bi mogao pevati nijedan muški vokal sa našeg ovogodišnjeg PZE.

Nemamo mi ni približno dovoljno jak, kvalitetan vokal muški ove godine na našem izboru za ovakav tip pesme..

Pod ''sličnim vajbom'' nisam nužno mislio na doslovno istu estetiku i profil izvođača, već na nešto slično u muzičkom smislu. Ovde mi je doživljaj pesme top i bez vizuelnog dela.
Isto. Ni ne gledam spot iskreno i potpuno mi je zanemarljiv. Obožavam filmsku muziku i poslednje dve godine mi je najslušaniji žanr na Spotifaju “soundtrack”, pa se ovo savršeno uklapa u muziku koju slušam van Evrovizije.

Ja bi rekao da mi je ova pjesma dobra na prvo slušanje i da će mi rasti s vremenom. To je taj neki vajb. Eto toliko

Ja se nadam da će unajmiti najboljeg i najkreativnijeg reditelja nastupa jer ova pesma zaslužuje predivan nastup. A ne da mu uvale neku prosečnu bejzikaru od nastupa kao što obično bude slučaj sa Belgijom.

Odličan je uživo 😍 Vidim da će mi Belgija biti #1 😩

Osim što je pevač, bavi se i glumom, tako da očekujem teatralni nastup.

Gledam na belgijski yt, bukvalno nema ove pesme u top 30 trendingu.. :( koliko je esc u belgiji marginalan..

kod nas 3 pesme se održale mesec dana u trendingu...

Na zapadu je jutjub marginalan realno. Ovo nije loš podatak, ali nije ni impresivan...

Screenshot_20240222_005557_Spotify.webp

Na viral ga nema. 💀

Dobra pjesma ali definitivno me ne hvata na prvu, najviše mi se đasvi kraj a dok ne dođe vrhunac smorim se... Njegova boja glasa mi je top i ide ovako uz mračnu melodiju, klasični zapadnoevropski pop, ovdje mi je nekako on kao pojava odbojan a to je možda zbog toga što je na svim onim promo fotkama namršten. 🤓

Ukoliko je Gustaf prošle godine prošao u finale, to tek ne bi trebalo biti problem ni njegovom sljedbeniku jer ima materijala za neki brutala stejdžing a i vokalno je dobar uživo tako da se za njih ne brinem.

Auu Belgija me je prijatno iznenadila. Svaka cast! Ovo ide bas visoko kod mene! Konacno i oni da se trgnu. Bas powerful song! Eksplozija!

Back