Lignjoslav
Ekspert
Valjda decembar, sta znam...A kada je okvirno neki poslednji rok za raspisivanje konkursa?
Valjda decembar, sta znam...A kada je okvirno neki poslednji rok za raspisivanje konkursa?
U decembru smo dobijali spisak hahaha, ja bih prije rekao oktobar.Valjda decembar, sta znam...
Otkad je Olivera Kovačević smijenjena bilo je jasno da ćemo dugo čekati dok ne dobijemo neke konkretnije detalje i planove za 2026. Prvenstveno niko nije ni imenovan na njeno mjesto, konkurs nije raspisan, ne znamo ni hoće li ga biti, samo imamo potvrdu, još iz maja, da se planira učestvovati.Da se onda nađemo na sredini, polovina novembra. Ako se do tada ne raspiše onda ga sigurno neće biti. Svakako smo već počeli da odbrojavamo dane. Ne razumem samo zašto RTS ćuti i ni slovo da zucne o bilo čemu a toliko pitanja ima, počevši od Oliverine smene...
Ја овде не правим листу људи, као поједини на овом форуму, који таргетирају људе на основу тога да ли гласају за СНС. У теми Избори погледајте последњу страну и ко таргетира људе само зато што не мисле као они. Договорите се. И лустрација је прогон других људи.a ono što ti iznosiš prelazi granicu slobode mišljenja jer tvoje "mišljenje" uključuje uskraćivanje prava i progon drugih ljudi.
Nije problem da se to za javnost objavi ponovo u februaru ili martu. Problem je što nema nikakvih informacija o tome da će uopšte biti bilo kakvog izbora.2016. kada se biralo interno predstavnik je tek bio objavljen u martu, Tijana na samom kraju februara. S obzirom koliko je danas Evrovizija popularnija ovdje i cijeli proces iskreno ne mogu zamisliti da se do tako kasno drži ta informacija. Ako već bude takav izbor mislim da bi bilo obznanjeno nekad u decembru kao za Hurricane. A za Karleušu stvarno ne mogu zamisliti realističan scenario u kojem ona ide van volje muzičke redakcije.
Pa do ne znam kog datuma u martu (oko desetog) trebamo imati pesmu i predstavnika.A kada je okvirno neki poslednji rok za raspisivanje konkursa?
Ја овде не правим листу људи, као поједини на овом форуму, који таргетирају људе на основу тога да ли гласају за СНС. У теми Избори погледајте последњу страну и ко таргетира људе само зато што не мисле као они. Договорите се. И лустрација је прогон других људи.
Лош пласман за Србију, неулазак у финале, а у финалу лош пласман испод 25. места. Она би већ својим појавом ушла у финале. Тако да би већ то био поприличан успех.A opravdanje za loš plasman bi joj bilo da Evropa nije spremna za nju ili da nas svi mrze.![]()