Budućnost Srbije na Evroviziji

Lol Mila nema nikakav kvalitet, muzicka tabula raza. Ako je neka pesma balada, ne znaci automatski da je kvalitetna.
Pa dobro pošto je "Mila" kako neki kažu, nešto najgore što smo ikada poslali i nešto što ne vredi ni 5 para ajde onda lepo sledeće godine da šaljemo Karleušu i Teu Tairović. To je sigurno kvalitetnija muzika. 👌

Pa dobro pošto je "Mila" kako neki kažu, nešto najgore što smo ikada poslali i nešto što ne vredi ni 5 para ajde onda lepo sledeće godine da šaljemo Karleušu i Teu Tairović. To je sigurno kvalitetnija muzika. 👌
Ne, Tea je trešerana i od nje kvalitet niko ne traži, niti je on potreban da bi ona bar ušla u finale, jer kvalitet na Evroviziji nije presudan ako je to neki paket koji ga ne zahteva, treš uvek ima bar solidnu prođu, ali ako se šalje balada ili neka "ozbiljnija" pesma, onda je kvalitet same pesme bitan inače te niko neće shvatiti ozbiljno, a tebi je u tom slučaju cilj da te shvate ozbiljno.

Upravo to. Tomi Keš je, primera radi, imao za cilj da ga shvate neozbiljno, sa sve pesmom kao takvom kakva je i uspeo je, što rezultat i govori. Da li ćemo stvarno polemisati o kvalitetu pesme Espreso Makijato? 💀 Jedino što je Princ uspeo je zapravo da ga niko ne shvati ni ozbiljno, niti neozbiljno (ako izuzmemo funkciju metle u scenskom nastupu, a to je svakako bilo u negativnom kontekstu), što je zapravo i najgore. Jednostavno je bio nepostojeći i mislim da je krajnje vreme prihvatiti to kao činjenicu.

Da li stvarno sad treba da poredimo viralnu hitčinu Espreso Makijato (kad već zanemarujemo kvalitet) sa onim jeftinim bugarskim melosom Tee Tairović. Sve i da ostavimo po strani činjenicu da devojka kriminalno peva uživo. Da li vi stvarno mislite da bi tako nešto videlo finala. Pa Uraganke koje su bile milion puta voljenije i slušanije, koje su imale nenormalan hajp i modernu pesmu su jedva ušle u finale sa 8. mesta. O kakvom potencijalnom finalu sa Teom mi pričamo. Bukvalno ne bi prošla ništa bolje nego Princ.😂

Ako ništa barem je ispadanje pokazalo da dijaspora neće slijepo podržati i pogurati pjesmu samo što je na srpskom i što je tačno otpjevana.

valjda nije tea tairovic tolko luda da se na vrhuncu popularnosti i trazenosti bavi ovim

Pa dobro vrijeme je da ode korak dalje, napunila je par arena, glupo da se vraća samo klubovima i svadbama, nek ode na međunarodni nivo

Uraganke ni po čemu ne mogu da prismrde Tei, osim u pevanju 🤣 Ni ja nisam fan Tee ali ne sećam se da su Uraganke bile popularne blizu kao Tea.

Izvini Aleksa ali ceo tvoj post mi je baš baš teški delulu 🤣
Tea Tairović popularnija od Uraganki? A tek voljenija? U kom univerzumu onda ja živim...

Bukvalno ne znam nikoga u mom okruženju da nešto obožava Teu, neki slušaju njene poznatije pesme ali niko nije neki fan. Dok je sa Uragankama bila totalno druga priča, nisam upoznao osobu koja ih ne obožava.

Svakako zar ne bi bilo malo blamantno na muzičko takmičenje poslati nekoga ko ne može da ubode ton dok peva. A teško da bi nadmašila i Ivanu Boom u igranju.

Sve u svemu, činjenica je da je Princ ostvario najgori rezultat, da je jako teško da neko bude gori od njega odnsono gotovo nemoguće tako da koga god pošaljemo sledeće godine proći će bolje.

Misliš da bi Gobo Sisters Band bolje prošao? :unsure:

Blamantnije je poslati nekoga ko ubode svaki ton u nepostojećoj i nekonkurentnoj pesmi sa krindž nastupom i nikakvim stejdž presensom i završiti u bottom 3 u pf-u, u svakom slučaju.
Što se tiče Tomija, ne govorim o viralnosti uopšte, jer se to postiže na neki drugi način. Ista ta viralnost ne može od nekoga napraviti dobrog pevača kad on to nije. A ti se stalno pozivaš isključivo na te famozne vokalne sposobnosti i reklo bi se da po tebi samo izvođači sa vokalima poput Pavarotija, Selin Dion i Vitni Hjuston trebaju ići na Esc, što stvarno veze sa životom nema.

Back