Budućnost Srbije na Evroviziji

Karleuša je previše kontroverzna ličnost, brzo bi se otkrila njena skrivena homofobija, politički stavovi, podržavanje diktature i sve ostale gadosti koje je poslednje dve godine iznosila. Sasvim sigurna je negativna ESC priča, a ne mislim da bi joj ni najbolja pesma u istoriji pomogla to da spere. Naš narod je ne gotivi, a to nema veze ni sa njenim trenutnim ponašanjem, već je decenijama unazad jedna od omraženijih ličnosti uopšteno, tako da ni dijaspora ne bi Bog zna kako glasala.

Summa summarum: neka ode, ja navijam da ode i obruka se. Valjda će se već jednom pokriti ušima od sramote i sjašiti nam sa grbače.

Nece nam se ta skinuti sa grbace dok je ziva.

Sve i da bude poslednja u polufinalu i da pukna bruka po Evropi, ta ima elastican djon za obraz ko Vucic, ima da prosipa pricu o hrabroj Srpkinji i zlom Zapadu. A nema nista na sta se nas narod vise lozi nego na to.

Necemo moci da se odbranimo od nje svuda u narednih x godona ukoliko ode na ESC. Dajte da je lepo spali narod na lomaci i da zavrsimo.

Bice joj tesko snimiti originalnu pesmu. U suprotnom sledi jos jedan sok od moje piчke.

Pre jedno 10-ak godina mogao sam da zamislim par njenih pesama na esc stejdžu. Sada u 2026. nijednu njenu pesmu ne mogu da zamislim tamo, ni staru, ni novu.

Skoro ne čuh nešto debilnije i idiotskije od ovog iznad. 💀 Kad prost***tke i antitalentovane silikonjare umisle da su pevačice, dobijemo ovako nešto. Ali nažalost, slika i prilika svega u čemu danas živimo.

Nisam shvatio, jel ova Stanija hoće da se prijavi na pze? Ovo je bolesno, ismevanje svetiteljke...

Back