• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

Budućnost Srbije na Evroviziji

U prevodu nemojte da radite takve ankete 🙏🙏🙏
Pa to malo da dignemo hajp, da ima o čemu da se diskutuje. Evrovizija je specifična jer nije nešto što je aktuelno baš tokom cele godine.

Zato kada uskoče Srđan ili Osvajači, bude zabavno.

Jeste videli ovo? :D
Pustite od 16:07..meni bi ovo bilo baš zanimljivo da se desi :D (pre toga ima deo gde je podržala momke i pohvalila ih)

Znam da je rekla milion puta NIKAD VIŠE, ali na 20 godina od pobede i to opet u Finskoj....:love:

Bukvalno sam to pogledala pre par minuta. 😄
Kooo zna, sto da ne. Ne znam da li joj sujeta dozvoljava da se prijavi na PZE. Ali nekako mislim da ne bi imala problem sa tim.

Nepopularno mišljenje, ali mislim da Marija prošla maloo bolje nego Rybak 2018. 🫤

Rybak je baš došao sa lošom pesmom...ja mislim da je uspeo čak da pobedi u svom polufinalu NE ZNAM KAKO :ROFLMAO: a Marija msm da sebi to ne bi dozvolila, ali bi morala da se vrati čistom popu samo moderniji zvuk..svakako mislim teška priča, ali navijam za Finsku sutra :ROFLMAO:

Last edited:
Morala bi da bude baš jaka pesma, s obzirom da se štošta promenilo za dve decenije. Dodatno, morao bi da oslabi uticaj Izraela i Ukrajine, a poželjno da se vrate Severna Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Mađarska, što nije baš lako dostižno.

Back