Budućnost Srbije na Evroviziji

Pa dobro, i prošle godine se špekulisalo o otkazivanju PZE-a, čak i neučešću, pa se raspisao konkurs i odaziv bio poprilično dobar. Karleuša neće ići na Eurosong.

Ako ne nameravaju da uvedu drasticne promene na festivalu i skroz promene koncept bolje da ga ne prave i da uloze pare u interni izbor i pesmu. Mozda je bolje malo promeniti nacin posle toliko godina stagnacije. PZE mi dodje nesto kao Zvezde Granda i slicna takmicenja po kreativnosti i radu po sablonu, dosadno i vec vidjeno, prevazidjeno, da nema pesama koje me zainteresuju i da nije srpski izbor ne bih pratio. Ako pogledamo rezultate u ovoj i prosloj deceniji interni izbor ili takmicenje koje lici na interni izbor su davali bolje rezultate. Jedino je Konstrakta sa NF uspela da napravi nesto, ostalo vrlo mlako. A trud mi se cini da vise ulazu u novogodisnji program nego u PZE

Džabe mi spekulišemo i pričamo ,,Kako treba biti!?" i napominjemo ,,Šta je to loše!?", kada će RTS uraditi po svome... Tako da šta bude, biće i to je to.

Ja dugo vremena želim da vidim koncept poput UMK-a kod nas. Neka bude PZE, ali sa 7, 8 do 10 pesama.
Zamislite ovogodišnji PZE sa 7 pesama, em veća koncentracija kvaliteta, em je lakše sve to snimiti, pripremiti nastupe, usmeriti novac itd.

Budućnost Srbije na Evroviziji
Back