Pa dobro, i prošle godine se špekulisalo o otkazivanju PZE-a, čak i neučešću, pa se raspisao konkurs i odaziv bio poprilično dobar. Karleuša neće ići na Eurosong.
Ako ne nameravaju da uvedu drasticne promene na festivalu i skroz promene koncept bolje da ga ne prave i da uloze pare u interni izbor i pesmu. Mozda je bolje malo promeniti nacin posle toliko godina stagnacije. PZE mi dodje nesto kao Zvezde Granda i slicna takmicenja po kreativnosti i radu po sablonu, dosadno i vec vidjeno, prevazidjeno, da nema pesama koje me zainteresuju i da nije srpski izbor ne bih pratio. Ako pogledamo rezultate u ovoj i prosloj deceniji interni izbor ili takmicenje koje lici na interni izbor su davali bolje rezultate. Jedino je Konstrakta sa NF uspela da napravi nesto, ostalo vrlo mlako. A trud mi se cini da vise ulazu u novogodisnji program nego u PZE
Džabe mi spekulišemo i pričamo ,,Kako treba biti!?" i napominjemo ,,Šta je to loše!?", kada će RTS uraditi po svome... Tako da šta bude, biće i to je to.
Ja dugo vremena želim da vidim koncept poput UMK-a kod nas. Neka bude PZE, ali sa 7, 8 do 10 pesama.
Zamislite ovogodišnji PZE sa 7 pesama, em veća koncentracija kvaliteta, em je lakše sve to snimiti, pripremiti nastupe, usmeriti novac itd.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.