bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga

U svakom slučaju neće dobiti od njih više nego od publike, na to sam mislio.

Odusevila me harizmom nastupom koreografijom ma bukvalno svime osim pesmom 😭

Mislim i pesmu sam sad zavoleo kad sam odlgledao nastup jer me bas kupila ali ne mogu da se oduzmem utisku da je pesma sklopljena na brzinu i da ne ispunjava njen maksimalni potencijal kao izvodjaca 🥹

Steta jer mislim da bi ona sa malo boljom pesmom mogla da bude bukvalno Foureira tj. kandidat za pobedu

Pocela je opasno da me vozi, ne bi bio ljut da se desi neki scenario gde pobedi

Zaista je ovo bilo jako dobro. Jedan od najboljih i najupečatljivijih nastupa generalno. Žiriju mislim da se neće svideti ali publici definitivno hoće. Bila mi je guilty pleasure a sada mi je utisak još bolji.

Top 10 minimum zagarantovan.

Nije delovalo obećavajuće kada je krenula priča o selekciji i pravilima, ali eto, ispalo je da smo konačno dobili Intelligent Music Project kakav smo čekali od Bugarske. Dara mora u sam vrh večeras! 😻

To kako ona izvodi pesmu na sceni je otprilike kako zamišljam da neka naša pevačicu servira performans na PzE.

Ma jasno, lijepo je što stvaraju hajp oko učešća i što imaju baš dobra imena na izboru, djeluju zagrijano učesnici, ali sam način izbora je preloš. Ajde da vidimo kako će da izgleda to sve na kraju, možda im se bude isplatila ovakva selekcija
Ma sledeće godine prepisujemo od Bugara način izbora!!

• Like
Reactions: FFM
Evo prestigla je Grčku na kladionicama, sad je treća. Ja sam glasao za nju i Aleksandru iz Rumunije. Ako stvarno ima šansa za nekakvu pobjedu, go girl.

Ja ovu pesmu nisam voleo nikako, ali ova žena je doslovno razvalila scenu. Ubedljivo najbolji nastup ove godine.

bg Bugarska 2026: DARA - Bangaranga
Back