Pa i publika i žiri glasaju za to. VIdećemo kako će žiri podeliti poene i šta će se dobiti u zbiru. Čudno je i da na sajtu javno prikazuju poene publike.
Koliko ja razumem proces, udeo glasova publike je minimalan. Kao nase prve Beovizije gde je glas publike imao istu vrednost kao jedan clan zirija. U svakom slucaju, ziri ce odluciti pobednika…
U suštini, nije teško shvatiti bodovanje i upravo je onako kako sam napisao juče. Tablice su malo neobične jer idu u tri kolone, i sleva na desno od prvog do poslednjeg mesta, po redovima se čita. U prvoj tablici su sabrani poeni svih 5 članova žirija, pa su neki tako dobili isti broj poena, npr. 24 poena je skupilo njih troje. U drugij tablici su poeni publike pretvoreni u sistem od 1-15 poena na osnovu prikupljenih onlajn glasova koje sam prethodno postavio. Treća tablica je zbir poena žirija i publike kao i svugde drugde i to je to.
Što se tiče formata, to već napisah, da ni ja ne volim te izbore gde se bira izvođač odvojeno od pesme.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.