bg Bugarska 2026: DARA

Viktorija izvela tears getting sober, tako me spucala čudna nostalgija, onaj momenat kad je korona sjebala 2020.

Glasanje publike je u toku, a ovo je trenutno stanje

1769289750963.webp

Konačni rezultati glasanja publike

1769290338657.webp

• Love
Reactions: Lux
Znači, publika glasa za izvođače koji su izveli svoje već ranije objavljene pjesme, bože svašta. Endregin bugarski FSC u TV formatu.

Pa i publika i žiri glasaju za to. VIdećemo kako će žiri podeliti poene i šta će se dobiti u zbiru. Čudno je i da na sajtu javno prikazuju poene publike.

Koliko ja razumem proces, udeo glasova publike je minimalan. Kao nase prve Beovizije gde je glas publike imao istu vrednost kao jedan clan zirija. U svakom slucaju, ziri ce odluciti pobednika…

Vi koji gledate, kakav je generalno show? Jesu se potrudili ili sve djeluje onako amaterski?

Da, to se očekuje, ali videćemo kako će se rasporediti poeni. Jedino pesmu biraju u jednakom odnosu publika i žiri, u trećoj emisiji krajem februara.

Nisam upucan niti kontam sta se desava uopste ali Dara Ekimova skandalozno nisko, sta je ovo pitam??

Bukvalno Daru Bugari ponizili čak i više nego mene forumaši ovdje na FSC-u kad sam slao istu tu Dišam 😌

E grafika im je stvarno na nivou, svaka čast onom ko se ovde snađe i skonta nešto...

Znaci ova Dara (samo Dara) pobedjuje, lose je to zvucalo. Btw, bas mi lici na Tanju Savic.

Glasovi publike

1769291918184.webp

Dalje su se plasirali:
  • Mihaela Marinova
  • DARA
  • Molec
  • Preyah
  • MONA
  • Roksana
  • Kerana i Kosmonavtite
  • Innerglow
ZBIRNI REZULTATI

1769291959994.webp

• Like
Reactions: Lux
U suštini, nije teško shvatiti bodovanje i upravo je onako kako sam napisao juče. Tablice su malo neobične jer idu u tri kolone, i sleva na desno od prvog do poslednjeg mesta, po redovima se čita. U prvoj tablici su sabrani poeni svih 5 članova žirija, pa su neki tako dobili isti broj poena, npr. 24 poena je skupilo njih troje. U drugij tablici su poeni publike pretvoreni u sistem od 1-15 poena na osnovu prikupljenih onlajn glasova koje sam prethodno postavio. Treća tablica je zbir poena žirija i publike kao i svugde drugde i to je to.

Što se tiče formata, to već napisah, da ni ja ne volim te izbore gde se bira izvođač odvojeno od pesme.​

Ispade mi Fiki 😭 mada zasluzeno, s obzirom sta je obukao i sta/kako je otpevao 😁

Back