me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Baciću wild guess pred Montesong da ne zaboravim, ali imam osećaj da neće dobiti ni Nina ni Baryak, nego neko treći. Pre svega mislim Isak ili Milena.

Ja ipak mislim da pobjeđuje Nina.

Inače najviše pregleda ne računajući Milenu ima Nina, a nešto manje od nje imaju Neoneon i Baryak.

Last edited:
Ja mislim da će Isak pobijediti, ali moguće da i Nina ili Kejt pobijede kao Nevena Božović što je na Beoviziji ako se žiriju Isak ne svidi.

Redoslijed nastupanja:

1. Anastasija Koprolčec
2. Tina Džankić
3. Nemanja Petrović
4. Bend 9
5. Tamara Živković
6. Luka Radović
7. Đurđa
8. Kejt
9. Nina Žižić
10. NeonoeN
11. Isak Šabanović
12. Glumci bend
13. Dolce Hera
14. Baryak
15. Verica Čuljković
16. Milena Vučić

Bukvalno kao da je stvarno naštimano da Milena pobijedi hahahah, a neko je i napisao u komentarima na YT da ima screenshot da je pjesma sponzorisana sa njihovog kanala

Meni njena pjesma djeluje kao pjesma koja je pisana za JK, pa je ona odbila.

Ti nacionalni izbori nakon kojih pobednik dobije drugu pesmu su mi tek smejurija. 'Ajde razumem Sanremo i FiK koji postoje decenijama i njihov smisao nije samo ESC, ali ovako se napravi neki banana fest, uzmu ljudima pare i onda promene pesmu lol

Ti nacionalni izbori nakon kojih pobednik dobije drugu pesmu su mi tek smejurija. 'Ajde razumem Sanremo i FiK koji postoje decenijama i njihov smisao nije samo ESC, ali ovako se napravi neki banana fest, uzmu ljudima pare i onda promene pesmu lol
Pa bolje da promene pesmu, nego da vec u novembru znaju da od finala nema nista.

Pa bolje da promene pesmu, nego da vec u novembru znaju da od finala nema nista.
Pa pobijedila je na MonteSONG-u, znači ljudi su izabrali i pjesmu i izvođača, a ako izaberu flop i zaslužuju da znaju još u novembru da nema ništa od finala.

Ma nema ništa od mjenjanja pjesme.

Meni je Milena nešto kao Tijana Dapčević, neko ko je nekad bio popularan.Tako da me ne bi začudilo da flopne kod publike, nekih 3-4 boda da dobije samo.

Back