me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Djurdji "To ljubav je" sklepali pesmu za dan da bi sutradan mogla da je prijavi na konkurs pred sam istek roka

Ja i dalje smatram da Isak ima najhitičniju pjesmu i mogućnost za najbolji rezultat na Eurosongu. Gledao sam njegovo gostovanje na K1 televiziji i baš mi se čini kao simpatičan lik, mislim da bi bio dobar predstavnik, a vidim i strancima se njegova pjesma sviđa.

Isak je super, ali da nije on u pitanju ovu pesmu niko ne bi primetio.

Ipak, mislim da na ime, uz dinamičan nastup, može da pobedi. Ne bi me čudilo.

Мени је Исакова презаразна али не могу овај аранжман у рефрену срећна 2005. Да модернизују продукцију и аранжман, друга би прича била.

1. Нина
2. Кејт
3. Исак
4. Барјак
5. Тамара

A realno, za bilo kakve ocene o šansama za prolaz u finale ESC i krajnji rezultat besmisleno je pričati, bukvalno nema sa čime da se poredi pesma.

Ovde malo šta ima neki ozbiljniji opšti ESC potencijal, a i sačekajmo lajv verzije. Deluje mi da će publika i žiri imati različite favorite.

Bez nastupa meni ubedljivi favorit za pobedu isak. Sto se esca tice jednako su nebitni svi bar ovako na slepo

Prenos Montesonga u sredu, 27. novembra, počinje u 20 časova i prema programskoj šemi, trajaće oko 3 sata.

Anastasija je najmladja učesnica i iskren da budem, bez obzira što je za nas a verujem i za ljude u Crnoj Gori anonimna, meni makar studijski ako poredimo svih 16 pesama, njena pesma deluje najozbiljnije i retka pesma koja je ciljano napravljena za ovo takmičenje, naizgled obična balada, a zapravo ako bude mogla uživo ovo sve izvesti i otpevati i ako još se bude potrudila barem malo oko scenskog nastupa ovo je i najbolja pesma.
Ne znam ko je radio njenu pesmu, niti sam gledao, ali pored Nine Žižić, kompozitor ove pesme je zadao domaći zadatak kako napraviti festivalsku, a u isto vreme snažnu evrovizijsku baladu, tako da kvalitetom i ako gledamo i samo muziku, Anastasija i Nina imaju najkompletnije PESME.

Kako će to uživo izgledati sve i zvučati, nisam preveliki optimista, ali ako gledamo samo PESME, za Evroviziju 2025. su mi ove 2 pesme i definitivno najbolje u ponudi i postoji šansa da se makar nadju u finalu Evrovizije i bolje su mu muzički nego pesma Crne Gore 2022.godine u Torinu.

Prednost u glasanju će imati žiri.Ako 2 pjesme budu imali isti broj bodova pobjeđuje ona koja bude imala više 12ica od žirija.

Anastasija i Đurđa bi mogle biti visoko kod publike, mlade su. Nekako Ninu ne vidim visoko kod publike tj top 3.Baryak, NeonoeN i Isak bi isto kod publike mogli biti prije nje.

Last edited:
Back